Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Tetting av vannlekkasjer og bytte av belegg på plattform på nationaltheatret stasjon

Tetting av vannlekkasjer på Nationaltheatret stasjon. Lekkasjeproblematikken finnes både på selve plattformområdet, samt i tunneler og kulverter under perrongene og ved ventilasjonssjakter opp fra tunnelområdene. Det skal ikke foretas tetting mellom betonghvelving og fjell, men det skal injiseres/tettes i hull og sprekker i betongen. Injiseringen/tettingen skal utføres med egnet injiseringsmiddel som tetter sprekkene i betongen. Tettemidlene må ha en viss grad av fleksibilitet slik at den ikke blir for hard og sprekker opp pga bevegelser som en følge av togtrafikken og trafikk på bakken.
Det skal videre byttes belegg på plattform mellom sporene 3 og 4. Det skal legges belegg av tilsvarende type som ligger mellom spor 1 og 2.
Videre vil oppdraget omfatte rengjøring av deler av betonghvelvingene over sporene og perrongene og ved rulletrappene. i tunneler og kulverter under sporene og plattformene skal tunnelhvelvinger og gulvene rengjøres med høytrykksspyling eller annen egnet rengjøringsmetode. Kalkavleiringer i disse områdene skal fjernes og kulverter for grunnvann/overvann under plattformene skal slamsuges og rengjøres.
Injiseringsarbeidet og legging av nytt belegg må utføres i perioden 17. Juli til 3. August da trafikken på de aktuelle sporene er stanset grunnet andre arbeider på banestrekningen mot Asker.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=170275.
Anbud id:
52017
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 20. Mai 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud