Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

570 Siste år
125 Siste 3 mnd
33 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbud konsulenttjenester cs norge

Registrert Dato: Onsdag 05. Mai 2010

Statens Vegvesen, Vegdirektoratet har inngått kontrakt med Q-Free ASA om levering av nytt sentralsystem til samtlige bompengeselskap i Norge. Sentralsystemet anskaffes som en ASP-kontrakt. Det innebærer at leverandøren skal utvikle -/ designe, bygge og finansiere systemet. I tillegg skal leverandøren drifte systemet over en periode på fem år. Fjellinjen AS skal tilknyttes dette sentralsystemet. Arbeidet med å innføre CS Norge i Fjellinjen har pågått siden høsten 2008.
Prosjektet har per i dag kommet et godt stykke på vei, men det er sentrale oppgaver som gjenstår. Spesifisering av leveransen er gjennomført og godkjent. Prosjektet nådde imidlertid ikke en sentral milepæl i slutten av april (ferdig gjennomført testkonvertering 2 og som følger oppstart av testkonvertering 3), som forutsatt. Det innebærer at det gjenstår arbeid med å konvertere data, teste og migrere over systemet til Fjellinjen. I tillegg til dette gjenstår opplæring i organisasjonen samt informasjon og forventningsstyring internt samt mot Fjellinjens interessenter.
Fjellinjen AS trenger en prosjektleder som kan koordinere og styre prosjektet, herunder alle delprosjektene; konvertering, test, informasjon og opplæring. Det er et behov for å samle alle tråder i prosjektet. Arbeidet inkluderer å definere roller og ansvar, sette en prosjektstruktur, avklare resursbruk, styre risiko, rapportere fremdrift og etablere en felles fremdriftsplan i Fjellinjen som henger sammen med den planen Leverandøren har utarbeidet.
I tillegg er det behov for å koordinere dialog med våre leverandører -/ samarbeidspartnere (Vegdirektoratet og Leverandøren).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Henger, Leverandører, Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 19. Mai 2010