Kulde & varme i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

80 Siste år
25 Siste 3 mnd
4 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbud på luft til vann varmepumpe i enebolig

Registrert Dato: Torsdag 08. September 2011

Huset er fra 1975 med 10 cm isolasjon i vegger og 5 cm i gulv mot grunn. I tak er det 30cm isolasjon mot loft (etterisolert). Vinduers U-verdi er ca. 1,6.
Huset har grunnflate på 100m2. Følgende arealer er oppvarmet;

1. etg.
Stue 44,5 m2 (radiator)
Hobby 9,0 m2 (radiator)
Kjøkken 13,0 m2 (radiator)
Entre 7,0 m2 (gulvvarme)

Kjeller
Kjellerstue 32,5 m2 (radiator)
Sove H 13,0 m2 (radiator)
Sove Å 13,0 m2 (radiator)
Gang 12,7 m2 (radiator)

Omtrentlig effektbehov ved utetemperatur minus 4/5oC er ca 6,5kW. Vanntemperatur på varmeanlegget ønskes til ca 55oC inntil utetemperatur kommer ned til ca minus 4/5oC. På dager med lavere utetemperatur løftes vanntemperaturen opp med bereder. Utekompensert. Varmepumpen skal sirkulere vann til/fra en akkumulatortank på 100l.

Huset ventileres av balansert ventilasjonsaggregat med roterende varmegjenvinner - ca 400m3/h.

Inkludert i tilbudet er levering og montering av komplett luft til vann varmepumpe, varmeveksler, sirkulasjonspumpe samt kopling av rør til eksisterende rørstusser i varmeanlegg, luftearrangement (utlufting), oppfylling med kjølevæske, igangkjøring og dokumentasjon. Det forventes og at det medfølger en oppfølging av driften inntil en er sikker på at anlegget fungerer som tiltenkt. Når det gjelder elektrisk tilkopling, så er det et veggstøpsel i samme rom som innedelen skal installeres i. På forespørsel kan et flytskjema av husets varmeanlegg oversendes.

Ønsker at det i tilbudet i tillegg til informasjon om type varmepumpe/kapasitet kan legges ved informasjon om forventet levetid og hva som følgelig blir nedbetalingstid

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere