Anleggsgartner, Entreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4357 Siste år
3483 Siste 3 mnd
103 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbudsinnbydelse – div. Utomhusarbeider

Registrert Dato: Fredag 04. Mai 2018

Vi innbyr til å gi tilbud i forbindelse med oppgradering av utomhusanlegg ved borettslaget. Prosjektet består av etablering av sykkelparkeringer og grillplass, etablering av ny balansepark og oppgradering av lekeplass, etablering av nye bed, ny plen og beplantning.
JOBBTYPE: Anleggsgartner, tømrer/snekker
Befaring etter avtale med kontaktperson. VARIGHET: Planlagt oppstart sommer 2018. Planlagt ferdigstillelse i løpet av 2018. KVALIFIKASJONSKRAV: Skatteattest, MVA attest, HMS egenerklæring, firmaattest, årsrapport, revisorbekreftet årsregnskap og oversikt over omsetning, relevante sertifikater. RERERANSEPROSJEKTER Vi ber særlig om at det oppgis relevante referanseprosjekter. TILBUDSINNGIVELSE: Tilbudene skal gis på grunnlag av innhold og bestemmelser som er listet opp i dette dokumentet og tilhørende vedlegg. Alle arbeider skal utføres i henhold til relevante norske lover, forskrifter, bestemmelser og standarder. Tilbudet skal gis i form av tilbudsbrev og utfylt tilbudsskjema (eget dokument). Det er ønskelig at tilbud gis for det enkelte oppdrag i prosjektet (pkt. A – D). Vi ber om at TILBUDSFRIST: 15. Juni 2018
BESKRIVELSE AV PROSJEKT/OPPDRAG:
Det innbys til å gi tilbud på et eller flere av følgende oppdragene i prosjektet:
A. Sykkelparkering
B. Grillplass
C. Bed, plen, beplantning
D. Balansepark
Det er ikke anledning til å gi til deler av et oppdrag, men det er anledning til å gi tilbud på flere eller alle oppdragene. Det må presiseres i tilbudet hvilke oppdrag det gis tilbud på. A. SYKKELPARKERING
Oppdraget består av etablering av fire plassbygde sykkelskur. Sykkelskurene skal ha plass til hhv. 10, 12, 20 og 48 sykler. Sykkelskurene skal ha grusdekke. Sykkelstativ skal være «Bay» fra Vestre. Sykkelskurene skal plassbygges i tre (Kebony), med tak i polykarbonatplater (LEXAN). Oppdraget omfatter også flytting av flaggstang, med tilhørende arbeider.
Oppdraget omfatter nødvendige grunnarbeider og fundamentering for sykkelskurene og flaggstangen. Vi ønsker også tilbud på tilsvarende kanting rundt sykkelparkeringen som for «elvesteinsbed» i oppdrag C. (Corten stålkant). Se vedlegg «Jarbakken_Sykkelparkering_A2_1_50»
B. GRILLPLASS
Oppdraget består av etablering av grillplass. Grillplass skal ha grusdekke og Corten stålkant og tråkkheller for adkomst. Det skal etableres sittekapasitet for totalt 34 personer med sittebenker og bord («Forum» fra Vestre), plassbygd pergola i tre (fortrinnsvis i Kebony) og grill med avlastningsbord («Grillprinsen» fra Friluftsprodukter). Oppdraget omfatter alle nødvendige grunnarbeider og fundamentering av sittebenker, bord, pergola, grill og avlastingsbord.
Se vedlegg «Jarbakken_Grillplass_A3» for detaljer og vedlegg «Jarbakken_Utomhusplan_A0_1_200» for plassering.
Grusdekke skal ha Corten stålkant tilsvarende den utformingen som er angitt for «elvegrusbed langs husvegg» i vedlegg «Jarbakke_Detaljer_A3_1_20»
C. BED, PLEN OG BEPLANTING
Oppdraget består av etablering av opphøyd bed utenfor oppgangene med Corten stålkant, fjerning av eksisterende steinheller på plen på fellesområdet og etablering av ny plen, etablering av elvegrusbed med Corten stålkant langs husvegger og beplanting m.