Rørlegger i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

420 Siste år
108 Siste 3 mnd
31 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbudsinnbydelse - rørleggerarbeid

Registrert Dato: Onsdag 22. September 2010

Eksisterende vann og avløpsrør er av eldre årgang og må i stor grad byttes ut.

Varmt og kaldt vann
Det skal føres frem varmt og kaldt vann fra kjeller til både bad og kjøkken i 2.etg og til tekjøkken og toalett i 1.etg. Det skal også forgrenes vann til vaskemaskin i kjelleretg. I alt er det behov for 10-12 meter vannrør for kaldt vann med inntil 10 tilkoblingspunkt, tilsvarende noe mindre rørlengde og 7 tilknytningspunkt på varmt vann.

Kaldt vannsavgrening til tekjøkken skal føres via separat vannmåler ved hovedinntaket i kjeller, da dette er vannmåler for forretningslokalet. Øvrig vann skal ikke tas ut via vannmåler, heller ikke varmt vann til tekjøkken fra felles varmtvannsbereder.

Armatur for varmt og kaldt vann og varmtvannsbereder inngår ikke i tilbudet.

Avløp
Hovedavløp fra toaletter er i eldre jern soilrør og beholdes.

Avløp fra kjøkken i 2.etg skal forgrenes fra dette hovedavløpsrøret. På kjøkken skal det kunne tilkobles oppvaskemaskin og dobbel oppvaskkum. Lengde på avløpsrør begrenser seg til ca 3 meter.

Eksisterende sluk på bad i 2.etg skal beholdes og tilkobles nytt rør-i-rør avløpssystem. Og føres gjennom toalett i første etasje med forgrening til vask på toalettet her og eksisterende forgrening på hovedavløpsrør i kjeller, totalt ca.5 meter.

Fra tekjøkken i 1.etg skal det føres avløpsvann gjennom gulv mot kjeller og frem til eksisterende avløp i kjellergulvet, total lengde ca 5 meter. På dette avløpsrøret skal det forgrenes til vaskemaskin i kjeller.

Alle rørføringer i kjeller skal plasseres slik at de i minst mulig grad reduserer takhøyde og det begrensede gulvarealet.

To byggetrinn
Gjennomføring av arbeidene må påregnes utført i to trinn, da vi etter trekking av rør vil måtte kle igjen og isolere vegger før tilkobling av vasker og armatur kan finne sted.

Plantegninger er vedlagt med skisse over sentrale installasjoner.

Arbeidene må utføres i løpet av oktober 2010.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere