Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Tilbudskonkurranse ved anskaffelse av rekrutteringsverktøy for Vestfold og Telemark fylkeskommune

Vestfold og Telemark fylkeskommunene har behov for en fremtidsrettet og moderne rekrutteringsløsning som forenkler søknadsprosessen for søkerne og rekrutteringsprosessen for arbeidsgiver.
Formålet med anskaffelsen er å ta i bruk en fremtidsrettet, brukervennlig og moderne skybasert rekrutteringsløsning. Dette for å sikre en brukervennlig, sikker, enkel og god prosess for alle involverte parter.
For nærmere informasjon om anskaffelsen viser vi til Vedlegg 1 Kravspesifikasjon og Utdypende info til kravspesifikasjonen.
Om avtalen
Anskaffelsen har en anslåttverdi på kr. 1 600 000, - ved en forventet varighet på 2 år med opsjon på 2 år med 1 år av gangen. Verdien er å betraktes som et estimat og er ikke bindende.
Forbehold: Det tas forbehold om at ved avtalestart vil anskaffelsen omfatte to fylkeskommuner - Vestfold fylkeskommune og Telemark fylkeskommune. Fra og med 01. 01. 2020 vil de to fylkeskommunene være sammenslått og fremstå som en ny organisasjon med ett nytt felles organisasjonsnummer. Dette skal ikke påvirke denne avtale.
Anbud id:
503337
  • Sted:
    Drammen, Horten Holmestrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Færder, Porsgrunn, Skien, Notodden, Siljan, Bamble, Kragerø, Drangedal, Nome, Midt-Telemark, Seljord, Hjartdal, Tinn, Kviteseid, Nissedal, Fyresdal, Tokke, Vinje  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 10. Januar 2018

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud