Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Tilbygg og ombygging Lier vgs

Buskerud fylkeskommune v/ bfk Eiendom skal ha utført totalombygging av og tilbygg til to bygninger ved Lier videregående skole.
Arbeidene skal i sin helhet utføres som en totalentreprise etter ns 8407: 2011 og tilfredsstille kravene i TEK17 der det er angitt.
1. 1 Kort om anskaffelsen
Kort informasjon om tiltaket
Buskerud fylkeskommune v/ bfk Eiendom skal ha utført totalombygging av og tilbygg til to bygninger ved Lier videregående skole. Adresse er Jensvollveien 22A og 22B, 3400 Lier, gbnr 17/1/12.
Jensvollveien 22A og 22B skal oppgraderes i henhold til gjeldende tekniske krav (TEK17), med blant annet etterisolering, utskiftning av dører og vinduer, ny belysning og utvidelse av undervisningsareal.
Eksisterende bygninger har et totalt areal på ca 360m² bra fordelt på to etasjer. Jensvollveien 22A, bygg h, består av Moelven-elementer på ringmur og med saltakskonstruksjon. Jensvollveien 22B, bygg i, er oppført i treverk med kjeller i mur og betong, og saltakskonstruksjon.
Begge bygningene skal brukes som undervisningsareal, med tilhørende funksjoner, for elever med utagerende adferd og tvangshandlinger. Kjelleren i bygg i skal benyttes som personalgarderober, lager og teknisk rom.
Bygg h utvides med ett vindfang på hver gavlside, med total bra omkring 10m². Bygg i utvides med ett vindfang på hver gavlside, samt nytt undervisningareal mot vest, totalt ca 40m² bra.
Se konkurransegrunnlaget for ytterligere beskrivelse av anskaffelsen.
Anbud id:
519742
  • Sted:
    Lier
  • Registrert:
    Torsdag 26. April 2018

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud