Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Tilbygg og ombygging varmestue, Lommedalen IL

Det ønskes tilbud tømrerarbeidene i forbindelse med rehabilitering og utvidelse av eksisterende driftsbygning tilknyttet Lommedalen alpinanlegg, Krydsbybakken. Bygningen benyttes i dag som klubbhus med tilhørende kjøkken og kiosk i 1 etasje, kontorlokaler for klubbens administrasjon i 2 etasje samt garasje, verksted og lager tilknyttet driften av skianlegget i underetasjen. i tillegg til generell oppgradering og arealeffektivisering ønskes det økt kapasitet i spisesal og kafe, større kontorlokaler til administrasjonen, etablering av løfteplattform fra 1. Til 2. Etasje, utvidelse av garasje til lagring og vedlikehold av maskiner. Det er installert vannbåren gulvvarme i hele 1. Etasje, med tilhørende elkjel.
Grunnlaget for tilbudet må baseres på grundig befaring av eksisterende bygg, med utgangspunkt i vedlagt tegningsmateriell og beskrivelse. Tilbyder må gjøre egne vurderinger av omfang av arbeidene, basert på egne undersøkelser av bygget. Ferdig bygg skal tilfredsstille krav fra arbeidstilsynet i forhold til arbeidsplasser i bygget.
Som opsjon prises grunnarbeider, utomhusarbeider, betongarbeider, og elektro- rørlegger- og ventilasjonsarbeider. Utøvelse av opsjoner avklares i forhandlingsfasen.
Det er ønskelig å dele utførelsen opp i to trinn, der trinn 1 består av tilbygg til garasjen og tilbygg til varmestuen i 1. Etasje. Trinn 1 planlegges utført høsten 2021, når nødvendige tillatelser foreligger. Trinn 2 består av ombygging av det eksisterende bygget og tilbygg på personalinngangssiden i 1. Etasjen. Ønsket anleggsstart for denne entreprisen er april 2022. Bygget planlegges ferdigstilt til vintersesongen 2022/2023.
Anbud id:
723963
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Søndag 23. Mai 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud