Entreprenør, Kulde & varme, Ventilasjon i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

380 Siste år
143 Siste 3 mnd
34 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg til Siritun Barnehage - Entreprise K302 Ventilasjonsanlegg

Registrert Dato: Fredag 27. Januar 2012

Denne kunngjøringen gjelder bygging av Nytt tilbygg på Siritun barnehage i Kragerø kommune. Planleggingen har tatt utgangspunkt i at nåværende Siritun barnehage som er en etablert barnehage i et boligområdet i utkanten av sentrum av Kragerø.
Barnehagen er en to-avdelings barnehage og skal bygges ut med to småbarnsavdelinger, slik at det etter utbyggingentotalt inneholder fire avdelinger.
Det er et lite uteareal etter utbyggingen, derfor har kommunen kjøpt nabo eiendommen som tilleggsareal.
Ut fra utearealets topografi og ønsker fra brukerne er det lagt vekt på å tilpasse utearealet med gode lekemuligheter, slik som gang- og sykkelsti, sandkasser og husker.
Prosjektet er planlagt iht kravene i TEK 10. Det er derfor stilt krav til entreprenører og materialvalg i forhold til denne ordningen.
Anlegget omfatter komplett sanitæranlegg og varmeanlegg for nybygget, ventilasjonsanlegg for nytt og gammelt bygg, samt overvannsanlegg for hele tomten. Oppvarmingenbaseres på geovarme, energi hentet fra hull ca. 150 m ned i grunn.Bygget skal utstyres med nytt ventilasjonsanlegg for hele bygget. Anleggets reguleringsautomatikk skal styres fra sentralt sd-anlegg i kommunen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere