Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Troms og Finnmark

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Troms og Finnmark
Avsluttet

Tilrettelagt transport - Skoleskyss

Trom og finnmark fylkeskommune ved troms fylkestrafikk arbeider med nye anbud for tilrettelagt skoleskyss i noen kommuner. I den sammenheng ønsker vi innspill til hvilken prisstruktur vi bør benytte. Vi retter med dette en forespørsel til operatører som kan ha en mening om dette.
i dagens kontrakter er strukturen slik: kilometergodtgjørelse pluss påslag. Påslaget er ulikt i ulike kommuner, og det er normalt også forskjellig for «ordinær bil» og «spesialbil». Kilometergodtgjørelsen med påslag gjelder kun for den distansen eleven(e) er i bilen.
vi er åpen for andre og nye løsninger. Dere må gjerne komme med begrunnede forslag. Dersom prisstrukturen bør differensieres på grunn av ulikheter mellom kommunene, vil det være interessant å vite det. Innspillene kan gjerne hensynta at det vil variere hvilke elever som har behov for tilrettelagt skyss, hvor de bor, hvilken skole de går på, og at operatør motiveres til god skyssplanlegging og samkjøring.
Anbud id:
774809
 • Sted:
  Tromsø, Harstad Alta, Vardø, Vadsø, Hammerfest, Kvæfjord, Tjeldsund, Ibestad, Gratangen, Lavangen, Bardu, Salangen, Målselv, Sørreisa, Dyrøy, Senja, Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord, Gáivuotna Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa, Kvænangen, Guovdageaidnu Kautokeino, Loppa, Hasvik, Måsøy, Nordkapp, Porsanger Porsángu Porsanki, Karasjohka Karasjok, Lebesby, Gamvik, Berlevåg, Deatnu Tana, Unjargga Nesseby, Båtsfjord, Sør-Varanger  Vis alle
 • Registrert:
  Søndag 19. Desember 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Troms og Finnmark

6 anbud