Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Tiltak for metrobuss i Trondheim. Omstigningspunkt Tonstad og strekningstiltak Østre Rosten

I Statens vegvesens portefølje av byggeprosjekter for metrobussen inngår tiltakene «Tonstad omstigningspunkt» og «kollektivfelt i Østre Rosten». Disse er planlagt gjennomført som en samlet entreprise, og består av seks deler. Se dokumentet konkurransegrunnlag for en mer utførlig beskrivelse.
Del 1 – Støyskjerm Tonstadbrinken:
Ca. 250 m lang og 2, 5 m høy støyskjerm plassert langs boligvegen Tonstadbrinken.
Del 2 - Tonstad omstigningspunkt:
Består av elementene plattform for metrobuss, plattform for lokalbuss, ladestasjon for elbuss, adkomster for alle trafikantgrupper, anlegg for sykkelparkering, utomhusutstyr, beplanting. Tilpassinger av omkringliggende vegnett inngår.
Del 3 - Tonstad rundkjøring og Østre Rosten strekning 1:
Ombygging/utvidelse av eksisterende rundkjøring i krysset Østre Rosten / Gamle Okstadbakkan og ombygging av vegarmer i tilfartene. Ca. 150 m kollektivfelt på begge sider av Østre Rosten på strekningen Tonstadbrinken – Tonstad rundkjøring.
Del 4 - Østre Rosten, strekning 2:
Ca. 260 m kollektivfelt på østsiden av Østre Rosten på strekningen Rostengrenda – Tonstadbrinken. Denne delen er en opsjon i kontrakten.
Del 5 - Østre Rosten, strekning 3:
Ca. 160 m kollektivfelt på østsiden av Østre Rosten på strekningen John Aaes veg – Rostengrenda. Denne delen er en opsjon i kontrakten.
Del 6 - Østre Rosten, strekning 4 og holdeplasser City syd:
Ca. 50 m kollektivfelt på østsiden av Østre Rosten på strekningen holdeplass City syd – John Aaes veg. Ca. 100 m kollektivfelt på begge sider av Østre Rosten på strekningen Sentervegen – holdeplass City syd. Ombygging av to holdeplasser på begge sider av Østre Rosten til metrobusstandard. En mindre ombygging av dagens reguleringsplass for buss inngår.
Anbud id:
546386
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Fredag 14. September 2018

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud