Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Stålarbeider, Trefelling i Rogaland

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Tivolifjellet park

Eksisterende forhold
prosjektarealet ligger på toppen av tivolifjellet, i knud holms gate. Området har vært benyttet som parkeringsplass i flere år, og har et dekke av asfalt og grus. Det er ukjent hvor mye løsmasser det er under dekket. I søndre ende av området tas terrenget opp av en natursteinsmur (fyllitt). Det står to trær tett inntil/ i muren. Trærne skal bevares.
det er nylig bygget en trapp fra olav v’s gate opp til området. Avslutning av trappen mot parken skal gjennomføres som et eget prosjekt.
nærmeste nabo er atlantic hotell, som ligger på nordsida av området. Hotellet har en nødutgang ut i den framtidige parken.
den nye parken
parken skal være en frodig grønn lunge, med et utkikksplatå som krager ut over fjellet i øst som et spennende og attraktivt element. Det vil være flott utsikt fra parken ut over breiavatnet.
parken rammes inn av plantefelt oppbygd av natursteinsmurer, med en frodig beplantning med mindre trær, busker, stauder, løk og sommerblomster. Sentralt i parken er det en fontene. Spesiallaget rekkverk på platået samt stativer i plantefeltene har dekorative felter i farget glass, og fontenen har et mønster av fargete glassfliser.
belysning i parken består av fire lystmaster, lyslist i fontene og langs benker og platå, samt belysning av trekroner. Belysning skal etableres av lyse elnett, mens grunnarbeider og fundamenter er en del av dette oppdraget.
arbeidet innebærer (ikke uttømmende):
gravearbeid
steinarbeider for mur og belegg samt fontene
fliselegging i fontene
stålarbeider fontene, rekkverk og stativer i plantefelt
prosjektering og utførsel av platå i betong
glassarbeider
montering
kantsetting
planting
Anbud id:
524950
 • Sted:
  Stavanger
 • Registrert:
  Onsdag 23. Mai 2018

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud