Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bemanning, Rengjøring i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Tjenestekonsesjon - Brukerstyrt personlig assistanse (BPA)

Kristiansand kommune har til hensikt å innføre tjenestekonsesjonsordning for brukerstyrt personlig assistanse (bpa) f. o. m. 1. Februar 2022. Dette vil innebære at personer som har vedtak om bpa kan velge mellom kommunen og private leverandører som det blir inngått konsesjonskontrakt med for levering av denne tjenesten.
Kristiansand kommune skal tildele tjenestekonsesjon til inntil 10 leverandører.
Kristiansand kommune er pliktig til å tilby bpa i henhold til helse- og omsorgstjenesteloven § 3-8, mens retten til bpa er regulert i pasient- og brukerrettighetsloven § 2-1 d.
Det er Forvaltning som fatter enkeltvedtak om tildeling av bpa-tjenester til brukere. Kristiansand kommune har ansvaret for at brukere får oppfylt tjenestene i tråd med enkeltvedtaket.
Formålet med tjenestekonsesjonsordningen er å legge til rette for at personer som har vedtak om bpa skal få en reell valgmulighet til å velge hvilke leverandører (offentlig eller privat) de ønsker skal utføre tjenesten (fritt brukervalg). Samtidig skal ordningen også bidra til å sikre at brukerne får den hjelpen de har krav på etter pasient- og brukerrettighetsloven og helse- og omsorgstjenesteloven.
Anbud id:
768700
  • Sted:
    Risør, Grimstad Arendal, Kristiansand, Lindesnes, Farsund, Flekkefjord, Gjerstad, Vegårshei, Tvedestrand, Froland, Lillesand, Birkenes, Åmli, Iveland, Evje Og Hornnes, Bygland, Valle, Bykle, Vennesla, Åseral, Lyngdal, Hægebostad, Kvinesdal, Sirdal  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 18. November 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud