Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning, IT/Web og Support, Regnskap i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Tjenesteutsetting av fakturahåndtering

Statnett sf, Orgnr. no 962 986 633 mva ønsker å anskaffe en ekstern tjenesteleveranse av de oppgaver og aktiviteter som utføres i forbindelse med håndtering av inngående faktura. Tjenesten skal utføres i Statnetts erp-system via fjernaksess. Tjenesten skal leveres i henhold til definerte kvalitetskriterier og leveransenivå og gjelde inngående faktura i alle godkjente formater; e-faktura, faktura mottatt pr. Mail og pr. Post. Tjenesteleverandør skal ha ansvar for leverandøropplæring og intern oppfølging for å oppnå størst mulig grad av automatisk flyt av faktura i dagens erp-system. målet er å redusere antall manuelt håndterte faktura til et minimum og øke andel e-faktura iht. Interne beslutninger i Statnett. Fakturabehandlingen gjelder også for datterselskaper.
målet med anskaffelsen er i tillegg å etablere et samarbeid med en profesjonell tjenesteleverandør som tilbyr et bredt spekter av effektive og brukervennlige SaaS-systemer for å gi innspill til en mer effektiv prosess («best of breed») for Statnett i fremtiden.
Merk at alt tilbudt personell skal kunne kommunisere godt både på norsk og engelsk.
Forespørsel planlegges sendt ut tidligst mandag 27. November 2017, med tilbudfrist medio januar. Konkurransen vil bli gjennomført i kvalifikasjonsordningen som Statnett benytter: #URL0#
For å kunne delta, må tilbydere være registrert i Achilles, på riktg kategori, innen forespørselen sendes ut.
Forespørsel vil sendes til tilbydere som er registrert på minst en av følgende kategorier:
Status = Kvalifisert
Produkt-/tjenestekode / nøkkelord
2. 3. 0 finans-, revisjons- og juridiske tjenester
2. 3. 6 Regnskaps- og bokføringstjenester
2. 3. 8 Finansielle revisjonstjenester
Tilbyder må være registrert på en av disse kategoriene innen utsendelse av konkurransegrunnlaget for å kunne delta. Dersom man ikke er registrert på riktig kategori, vil tilbyder ikke komme opp på listen over firma som forespørselen sendes til.
For å bli registrert i Achilles database, eller for å kontrollere at firma er registrert under riktig kategori: Kontakt #URL1#
Anbud id:
497106
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Torsdag 16. November 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud