Betong, Betongsaging, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7818 Siste år
2606 Siste 3 mnd
647 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Todelt kjellerprosjekt (1:drenering, isolasjon. 2: innredning, lage bad)

Registrert Dato: Tirsdag 12. Juni 2012

(Dette prosjektet ble først lagt ut i mars 2012. Vi har nå vært igjennom en søknadsprosess med borettslaget, og har tydeligere spesifikasjoner.)

Vertikaldelt tomannsbolig, 8,9m x 12m. Prosjektet har to deler, en utedel og en innedel, og anbud kan gis på en eller begge deler. Utedelen gjelder hele tomannsboligen, mens innedelen kun gjelder den en halvparten av kjelleren (altså den ene boligen).

Utedel:

Utedelen består av graving, drenering, isolasjon på utsiden, samt innsetting av kjellervinduer og kjellerdør, og laging av kjellertrapp til hver kjellerdør.

Graving, drenering og isolasjon på utsiden av kjellerveggen. Vi ønsker å isolere med styrofoam eller tilsvarende.

Innsetting av kjellerdører og kjellervinduer: En yttertrapp m/kjellerdør under vindfang til hver av boligene (altså to kjellerdører og to trapper). Innsetting av 5 kjellervinduer til sammen (størrelse på alle vinduene 70x80cm).

Se tegninger for mål.

Innedel:

Bolig B skal innredes.

Dele kjeller i to under boligskillet med brannmur.

Sørge for at det er stoppekran i begge boligene (nå er det kun stoppekran i bolig B).

Lage et lite bad, 1,4m x 1,1m (se tegning).

Ellers: gulvlegging, laging av rom, kjøkkenkrok, skap, område til vaskemaskin, flytting av varmtvannsbereder, finne en rimelig løsning på vannrør (de går nå langs taket i kjelleren). El-arbeid og rørlegging. "Fornying" av innvendig trapp. Se tegninger for planløsningen.