Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Sprenging, Vann & avløp i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1731 Siste år
413 Siste 3 mnd
102 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalentreprise for bygging av kunstgressbane Marker kommune

Registrert Dato: Fredag 13. April 2012

Marker kommune (heretter kalt Oppdragsgiver) inviterer til åpen anbudskonkurranse for bygging av kunstgresssbane i Ørje.
Det skal anlegges ny kunstgressbane på eksisterende gressbane ved Ørje Stadion.
Eksisterende gressbane må utvides mot nord for å kunne oppnå en spilleflate på 100x60m i tillegg sikkerhetssoner. Ferdig spillebane holdes på dagens nivå.
For å få plass til den nye banen må det anlegges en ny støttemur mot nord. Dette skal inngå i entreprisen.
Arbeidet omfatter i korte trekk fjerning av røtter og vegetasjon, eventuelt sprengning, masseflytting mot nord og øst, planering av traubunn, isolerende lag, bærelag, avrettingslag, kunstgressdekke, gjerder og lysanlegg, samt legging av vann- og kloakkledning fra Idrettsveien til klubbhuset på Ørje Stadion.
Oppstart / byggetid / fremdrift
Anleggstart er foreløpig beregnet til uke 22 2012 med krav til ferdigstillelse uke 37 2012. Tilbyder skal oppgi tid for anleggstart og bekreftelse på at ferdigstillelsesdato i uke 37 aksepteres i prisskjema.
Gjennomføring
Prosjektet gjennomføres som totalentreprise som omfatter et komplett anlegg i henhold til vedlagte tegninger og tilbudsbeskrivelser.
Kommunal saksbehandling
Totalentreprenør skal inneha samtlige funksjoner i forhold til bygningsmyndighetene som hhv ansvarlig søker(SØK), ansvarlige utførende (UTF) og kontroll av utførelsen (KUT). Dette gjelder alle fag for utførelse. Dersom offentlig myndighet stiller krav om uavhengig kontroll for utførelse skal dette være inkludert.