Anleggsgartner, Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4560 Siste år
1255 Siste 3 mnd
367 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalentreprise Prosjektering og bygging av barnehage Holmenveien 19

Registrert Dato: Mandag 20. August 2012

Oppdraget omfatter prosjektering og bygging av nytt bygg for en 11 avdelingers barnehage, samt rehabilitering av en sveitservilla som skal inneholde 2 avdelinger og administrasjonslokaler for barnehagen. Leveransen omfatter også grunnarbeider og opparbeidelse av tomt- og lekeområdet. I tillegg til bygging av barnehage, nybygg og rehabilitering, skal deler av eksisterende bygninger rives, og ca. 150 meter av Ekelyveien opparbeides etter kommunens krav med opparbeidelse av fortau på en side av veien.
Totalentreprenøren skal være ansvarlig for søkeprosessen.
Konkurransen er lagt ut på Oslokommunes anskaffelsesportal, se
*** Linken er fjernet *** />LEVERANDØRENE MÅ REGISTRERE SEG I DENNE ANSKAFFELSESPORTALEN FOR Å HENTE UT KVALIFIKASJONSGRUNNLAGET. ALL KOMMUNIKASJON VEDRØRENDE ANSKAFFELSEN VIL FOREGÅ VIA OSLO KOMMUNES ANSKAFFELSESPORTAL. UNNTAK ER INNSENDELSE AV LEVERANDØRENES SPØRSMÅL TIL KONKURRANSEGRUNNLAGET OG INNLEVERING AV TILBUD. DER ER IKKE TILSTREKKELIG Å MELDE SIN INTERESSE I DOFFIN.
Oppdragets omfang fremgår av kvalifikasjonsgrunnlag med vedlegg. Alle for prekvalifiseringen relevante dokumenter er lastet opp på *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere