Gulv, Maler, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7439 Siste år
5512 Siste 3 mnd
259 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totaloppussing to soverom, bygge alkove

Registrert Dato: Mandag 21. Mai 2012

Arbeidsoppdrag:
Sted: Trosterud, Oslo. Borettslag fra 1972, 13. etg. To personheiser. Leiligheten er i god stand, men alt er fra 70-tallet. Oppstart: Snarest.

To soverom på 10 kvm. hver skal totaloppusses. Hvert av rommene har dør på 80 cm og vindu ca. 1x1 m, gamle garderobeskap. Tapet på det ene rommet, strietapet på det andre, staveikeparkett på begge rom. Sovealkove skal bygges på det som var spisestuen.

Ønsker:
Nytt tak (takess?), parkett på golvene, malt panel, tapet og maling av vegger, skifte av begge dører, male lister / karmer. Usikker om jeg behøver gjøre noe med det elektriske, godt med stikkontakter. Sovealkove skal etableres med nytt tak, tapet / panel på vegger og nytt golv, rive lettvegg mot stue og bygge ny lettvegg med skyvedører, maling av lister / karmer. Vi skal ha samme type golv i hele leiligheten (totalt 70 kvm) med unntak av på bad og langs kjøkkenbenk.
Oppdraget består av planlegging av arbeidet (befaring?), innkjøp / bestilling av materialer, dører, frakt. Rive / kjøre bort gamle skap, dører og listverk?
Dette er ikke svart arbeid. Du får et ryddig arbeidsforhold med kontrakt.
Påkrevd: To referanser.