Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Riving, Sanering, Snekker, Taksering, Taktekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1802 Siste år
504 Siste 3 mnd
175 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrehabilitering av tak og fornying av fasade.

Registrert Dato: Mandag 29. August 2011

Forespørsel om totalentreprenør, eventuelt byggleder og entreprenør for taksanering og fasadefornying
Borettslag søker totalentreprenør, eventuelt byggleder og entreprenør for utbytting/rehabilitering av tak, samt fornying av fasade. Dette prosjektet ses for stort for styret og borettslaget å håndtere alene og vi søker derfor en entreprenør/byggleder som kan stå for planlegging og utføring for rehabilitering av tak og fasade.

Borettslaget består av 16 enheter, fordelt på to rekker, hvor hver rekke ligger i trappemønster to og to leiligheter. Byggåret er 1978 og leilighetene er oppført med flate tak. Det har vært problemer med vannlekkasjer fra takene i lengre tid. Disse har blitt reparert etterhvert med vekslende hell, siden tidlig 1990-tallet. Vi har nå behov for totalrenovering av takene slik at de blir tette, har god ventilasjon, tørr isolasjon og en levetid etter dagens standard.

Samtidig er det behov for renovering og fornying av fasaden. Nåværende veggplater og bordkledning er de opprinnelige og trenger utskiftning. Dette arbeidet må ses i sammenheng med takrenoveringen.

I korte trekk er arbeidet som skal utføres: riving av yttertak, fjerne dagens isolasjon, legge ny isolasjon og eventuelt legge nytt innertak. Verken utseende på takene, som er flate, eller fasadeutseende, skal endres vesentlig. Fasadeytterkledningen må skiftes.

Vi ønsker at leilighetene skal fremstå som oppdatert, moderne og fremtidsrettet. Vi trenger en totalentreprenør, eventuelt byggleder og entreprenør som kan organisere og lede hele prosessen til leilighetene står ferdige med utbyttet tak og fornyet fasade.