Entreprenør, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3274 Siste år
827 Siste 3 mnd
214 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrenovering av bad, oslo

Registrert Dato: Mandag 16. August 2010

Vi ønsker å totalrenovere et bad i 2 etasje i et eldre hus på Nordstrand i Oslo.

Badet er mellom 7 og 10 kvm og ble antakelig pusset opp sist engang på 60-tallet. Arbeidet skal gjennomføres som en totalentreprise slik at vi kun får en håndverker / ett firma å forholde oss til.

Inkludert i arbeidet skal være riving av eksisterende bad, fjerning av stubbloftsleire i bjelkelag i gulv, ny isolasjon i gulv og to, mulig tre vegger, samt oppbygging av nytt bad med membraner ihht våtromsnormen. Nytt bad skal innredes med fliser på vegger og gulv, vare i gulv, steamdusj med glassvegg (ikke kabinett), ny porselen til vask og toalett, kraner og dusjhode, opplegg til vaskemaskin og tørketrommel samt montering av nødvendige skap, speil, downlights etc. Det vil være nødvendig med noe snekkerarbeider i forbindelse med flytting av en vegg, ca 100 cm bred, og ved isolering av gulv og vegger.

Det er ønskelig å få utført arbeidet så snart som mulig.

Håndverker vil bli valgt ut i fra en kombinasjon av pris og kvalitet. Det forutsettes at de som skal utføre arbeidene kan fremlegge nødvendig autorisasjon og referanser fra tidligere oppdrag. Referanser vil bli sjekket.

Vedlagt følger en grovskisse av badet med ca mål og angivelse av hvordan vi ser for oss det nye badet innredet. Forslag til alternative løsninger imøteses.