Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Murer, Rørlegger, Snekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1792 Siste år
452 Siste 3 mnd
117 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrenovering av bad på 4 kvm + rørleggerarbeide kjøkken + montering av peisovn og flikking på pip

Registrert Dato: Tirsdag 06. Oktober 2009

På badet er gulvet pigget opp ned til jord og det er revet ned alt fra vegger og tak inn til møtende vegg/gulv i etasjen over. Huset er en enebolig fra 1700 tallet i et verneverdig boligområde.
Stikkord for mine ønsker for badet (285x140 – takhøyde 2,50); flislagte vegger og gulv, varmekabler i gulv, bevegelig glassdør ved dusjhjørnet (ikke kabinett), skjulte rør, vegghengt toalett med innebygd sisterne, speilskap inneholdende kontakt og sidelys montert i nisje i veggen, nisjehylle i dusjen med plass til sjampo, såpe og diverse, 6 stk spotter i tak med dimmebryter.
Har sanitærutstyr (vegghengt wc + sisterne, vegghengt vask med skap, speilskap og dusjamatur).
Badet ligger inntil vaskerom (som i dag er i bruk), og et kjøkken som er under arbeid.
Ønsker uttak til oppvaskmaskin og oppvaskbenk på kjøkkensiden – vegg inntil bad. Det har tidligere vært oppvaskbenk/utslagsvask der, men den er nå demontert. Rørene som stikker opp fra gulvet er av eldre årgang. Jeg ønsker en vurdering av dette og hva som må gjøres, og deretter et prisoverslag.
Elektrikerarbeide i tillegg til det som trengs til badet; Montere stikk-kontakt ute, 2 x utelys, forlenge en tv kontakt, kontakt til mikrobølgeovn, vannkoker og komfyr (3 stk), koble til kjøkkenvifte, separere lys og badevifte fra en til to brytere, Rydde opp i diverse eldre og ubrukelige kontakter samt montere noen nye.
Arbeidet kan starte med det samme og jeg ønsker alt ferdig senest tredje uke i desember (uke 51).
Tilbudet må inneholde tidsplan for alt arbeid, antall dager fra start dag till slutt samt første mulige start dag. Hvis tidsplanen ikke følges skal det innebære dagbøter.
Tilbydere som finnes interessante/konkurransedyktige, blir kontaktet for befaring før endelig avtale evt. inngås
Jeg forventer at alt jobb utføres av fagfolk som er sertifisert for sin oppgave og har fagbrev i sitt respektive fag.
Jeg ønsker å skrive en kontrakt ved bestilling som inneholder tidsplan, det jeg ønsker tilbud på, dagbøter for ikke fulgt tidsplan og betalingsbetingelser.
Ønsker en fastpris/prisoverslag på alt arbeid utført inkludert materiale. (alle priser bes oppgitt inkludert moms). Er inneforstått med at prisen kun er et uforpliktende estimat.
1. Ønsker totalpris på alt.
2. Ønsker oppdelt pris på følgende:

• Rørleggerarbeide

• Snekkerarbeide

• Elektrikerarbeid

• Flislegging/murerarbeide