Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Rørlegger, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4392 Siste år
1454 Siste 3 mnd
398 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrenovering av baderom og toalett

Registrert Dato: Torsdag 28. Oktober 2010

Vi har et bad og separat toalettrom fra 1964 som er i behov av oppgradering. Vi ønsker derfor pristilbud på totalrenovering, i henhold til gjeldende forskrifter og normer. Badet måler 2,20x2,42 m og toalettrommet er ca. 1 m2 stort. Dagens tak er i tre og dette ønsker vi å beholde, øvrige flater ønsker vi å flislegge. Badet befinner seg midt i en enebolig i ett plan, det vil si at det er kjeller under der man mest sannsynlig kan komme til med rørarbeid om nødvendig.

Vi kan hjelpe til med rivingen, men dere må stå for gjenoppbygging med nødvendige plater og membraner etc, samt flislegging og installasjon av varmekabler i gulvet (bad). I tillegg kommer øvrig rørlegger-, murer-, snekker- og elektrikerarbeid, montering av servanter, badekar med blandebatteri og dusj og toalett.

Vi legger opp til selv å stå for innkjøp av baderomsmøblement og sanitærartikler, samt fliser, men er interessert i tilbud på dette også om deres firma for eksempel har særskilt gunstige innkjøpsavtaler.

Huset overtas 15. november og vi ønsker å komme i gang med renoveringen så raskt som mulig etter dette, helst med ferdigstillelse før jul.