Elektriker, Gulv, Maler, Riving, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

16489 Siste år
12276 Siste 3 mnd
568 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrenovering av leilighet

Registrert Dato: Onsdag 13. April 2011

Skal se på muligheten for å renovere følgende leilighet og ønsker et prisoverslag for hva dette kan komme til å koste:
*** Linken er fjernet *** />
Vi ønsker å renovere badet, med dusjdører som kan felles inn for plassbesparing og vegghengt toalett. Vi ønsker å bruke baderomsplater på badet. Det er en mulighet for et ønske om spotter i taket.

Kjøkkenet vil vi bestille og lage selv, så det utgår her i tilbudet, men rørlegger og elektrikertjenester i forbindelse med dette vil vi trenge.

Mellom kjøkken og spisestue ser vi på muligheten for å slå ned veggen for å lage et stort kjøkken og ønsker et prisoverslag for hva vi kan regne med at dette koster.

Ellers vil vi legge kvalitetsgulv i hele leiligheten, male alle tak, tapetsere alle vegger (vinyl eller annen kvalitetstapet) og liste både gulv og tak. Vi ønsker også å sette inn i peis i stuen og lamper og lyskilder i alle rom.

Kort og godt ønsker vi oss en strøken leilighet, fiks ferdig.
Ønsker å få tidsestimater (som er realistiske!!) på hvor lang tid dette vil ta. Badet er førsteprioritet og ønskes eventuelt ved et kjøp av denne leiligheten at det arbeidet starter så fort som overhodet mulig. Vi ønsker et veldig raskt svar for å avklare interessen for kjøpet av denne leiligheten.