Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Transport av brukere til/fra dagrehabilitering

Oppdragsgiver har behov for transport av brukere til og fra timeavtaler ved Dagrehabiliteringen på hverdager. Dagrehabiliteringen er i dag lokalisert ved Bakklandet Menighets Omsorgssenter i Aasmund Vinjes gt. 2. Fra august 2020 flyttes Dagrehabiliteringen til Olavsgården med adresse: Thonning Owesens gate 20, 7044 Trondheim.
Dagrehabiliteringen gir et tverrfaglig, poliklinisk rehabiliteringstilbud til hjemmeboende voksne i Trondheim kommune. Brukerne hentes på bostedsadresse og kjøres til Dagrehabiliteringen, og kjøres tilbake igjen etter gjennomført behandling.
Alle oppdrag vil være innenfor Trondheims kommunegrenser. Det gjøres oppmerksom på at tidligere Klæbu kommune inngår som en del av Trondheim kommune per 1. 1 2020.
Det er behov for et fleksibelt kjøre- og hentesystem. Tilkjøring og henting fra Dagrehabiliteringen er normalt til faste tidspunkter. Det hender også at ansatte ved Dagrehabiliteringen drar på hjemmebesøk i stedet for at bruker kjøres til avdelingen. Hjemmebesøk inngår da som en del av anbudet, når dette kommer i stedet for timeavtaler på Dagrehabiliteringen.
Anbud id:
625597
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Torsdag 16. Januar 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud