Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Transport i forbindelse med Internationale Grüne Woche

Anskaffelsen skal dekke Oppdragsgivers behov for transport av mat og andre varer fra Oslo til Messe Berlin, Tyskland i forbindelse med Internationale Grüne Woche (igw). Messen arrangeres hvert år i siste halvdel av januar, og foregår over 10 dager.
Flere regioner («partnere») i Norge skal eksponere sine varer på den norske paviljongen.
Transportleverandøren er ansvarlig for å koordinere at samtlige varer fra «partnerne» og fra eventuelt andre leveres på rett sted til rett tid slik at Leverandøren kan ta med varene om bord på sin transport og sørge for at varene ankommer Messe Berlin i henhold til avtale.
Det vil være behov for transport av både tørrvarer, kjølevarer, drikkevarer med og uten alkohol samt gensere og annet. For transport fra Oslo til Berlin vil mengden varer være cirka 40 m3, pluss om lag to trailere med kjølevarer, omtrent 3 trailere til sammen. Dette volumet vil være vesentlig redusert for transport tilbake fra Berlin til Norge, og i 2019 var dette på totalt cirka 5 m3.
Varene skal fraktes til det norske messeområdet, der representanter fra den norske restauranten er til stede. Varene skal pakkes ut fra transportørens trailere og pakkes inn i dedikerte kjølecontainere som står på området ved ankomst. Transportleverandørene er ansvarlig for korrekt ut- og innpakking her, men kan få bistand fra representantene på stedet.
Leverandør må kunne stille med en person dedikert for oppdraget, som er med gjennom hele prosessen. Vedkommende skal fungere som et koordinerende bindeledd, særlig mellom «partnerne» i Norge og leverandør av restauranten på messen.
Leverandøren er ansvarlig for å håndtere og sørge for at alle krav til tolldeklarering og import/eksport, overholdes slik at varene kommer frem i henhold til avtale.
Anbud id:
636063
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 2. April 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud