Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Maskinentreprenør, Transport i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Transport og behandling av farlig avfall fra Renholdsverket AS

Renholdsverket as inviterer til åpen tilbudskonkurranse på transport og behandling av farlig avfall og risikoavfall.
Hovedarbeidet i tilbudskonkurransen omfatter transport og behandling av farlig avfall iht. Avfallsforskriftens kap. 11. Avfallstypene omfattet av hovedarbeidet er spesifisert i konkurransegrunnlagets Skjema 7-1. Avfallet hentes fra Renholdsverket sitt mottakssted i Tempeveien 25 i Trondheim.
Som opsjon 1 ønskes tilbud på transport og behandling av cca- og kreosotimpregnert trevirke, avfall med bromerte flammehemmere, avfall med ftalater, kassert isolasjon med miljøskadelige blåsemidler som kfk og hkfk, klorparafinholdige isolerglassruter og klorparafinholdig #URL0# tilbud på opsjon 1 skal det også gis pris på leie av l-paller til emballering av klorparafinholdige isolerglassruter. Avfallet hentes fra Renholdsverkets gjenvinningsstasjon på Hegstadmoen i Trondheim.
Som opsjon 2 ønskes tilbud på transport og behandling av risikoavfall. Avfallet hentes fra mottakssted i Tempeveien 25 i Trondheim.
Alt avfall skal leveres til godkjent behandlings- eller sluttdisponeringsanlegg for avfall eller farlig avfall.
Kontraktens varighet er 2 år. Oppdragsgiver har ensidig opsjon på forlengelse av kontrakten på 1+1 år.
For opsjon 1 og opsjon 2 er kontraktens varighet den samme som for hovedarbeidet. Det vil si 2 år hvor oppdragsgiver har ensidig opsjon på forlengelse på 1+1 år.
Forventet iverksettelse av arbeidene er 3 måneder etter kontraktssignering.
Det ønskes tilbud fra selskaper med de faglige, tekniske, ressursmessige og økonomiske grunnlag som er nødvendig for oppfylling av kontrakten. Det er anledning til å gi tilbud på hovedalternativet med eller uten opsjoner. Det er ikke tillatt å gi tilbud kun på opsjoner.
Hovedarbeidet i tilbudskonkurransen omfatter transport og behandling av farlig avfall iht. Avfallsforskriftens kap. 11. Avfallstypene omfattet av hovedarbeidet er spesifisert i Skjema 7-1 i konkurransegrunnlaget. Avfallet hentes fra Renholdsverket sitt mottakssted i Tempeveien 25 i Trondheim. Det inngår ca 343 tonn farlig avfall i hovedarbeidet.
Kontrakten løper fra kontraktsinngåelse og opphører uten oppsigelse 2 år etter oppstart.
Oppdragsgiver har opsjon (ensidig rett) til å forlenge kontrakten med 1 + 1 år utover avtaleopphør nevnt over på samme vilkår og priser som denne kontrakt.
Anbud id:
173045
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Tirsdag 8. November 2011

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud