Maskinentreprenør, Transport i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1788 Siste år
629 Siste 3 mnd
164 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Transport og behandling av farlig avfall fra Renholdsverket AS

Registrert Dato: Tirsdag 08. November 2011

Renholdsverket AS inviterer til åpen tilbudskonkurranse på transport og behandling av farlig avfall og risikoavfall.
Hovedarbeidet i tilbudskonkurransen omfatter transport og behandling av farlig avfall iht. avfallsforskriftens kap. 11. Avfallstypene omfattet av hovedarbeidet er spesifisert i konkurransegrunnlagets Skjema 7-1. Avfallet hentes fra Renholdsverket sitt mottakssted i Tempeveien 25 i Trondheim.
Som opsjon 1 ønskes tilbud på transport og behandling av CCA- og kreosotimpregnert trevirke, avfall med bromerte flammehemmere, avfall med ftalater, kassert isolasjon med miljøskadelige blåsemidler som KFK og HKFK, klorparafinholdige isolerglassruter og klorparafinholdig avfall.Ved tilbud på opsjon 1 skal det også gis pris på leie av L-paller til emballering av klorparafinholdige isolerglassruter. Avfallet hentes fra Renholdsverkets gjenvinningsstasjon på Hegstadmoen i Trondheim.
Som opsjon 2 ønskes tilbud på transport og behandling av risikoavfall. Avfallet hentes fra mottakssted i Tempeveien 25 i Trondheim.
Alt avfall skal leveres til godkjent behandlings- eller sluttdisponeringsanlegg for avfall eller farlig avfall.
Kontraktens varighet er 2 år. Oppdragsgiver har ensidig opsjon på forlengelse av kontrakten på 1+1 år.
For opsjon 1 og opsjon 2 er kontraktens varighet den samme som for hovedarbeidet. Det vil si 2 år hvor oppdragsgiver har ensidig opsjon på forlengelse på 1+1 år.
Forventet iverksettelse av arbeidene er 3 måneder etter kontraktssignering.
Det ønskes tilbud fra selskaper med de faglige, tekniske, ressursmessige og økonomiske grunnlag som er nødvendig for oppfylling av kontrakten. Det er anledning til å gi tilbud på hovedalternativet med eller uten opsjoner. Det er ikke tillatt å gi tilbud kun på opsjoner.
Hovedarbeidet i tilbudskonkurransen omfatter transport og behandling av farlig avfall iht. avfallsforskriftens kap. 11. Avfallstypene omfattet av hovedarbeidet er spesifisert i Skjema 7-1 i konkurransegrunnlaget. Avfallet hentes fra Renholdsverket sitt mottakssted i Tempeveien 25 i Trondheim. Det inngår ca 343 tonn farlig avfall i hovedarbeidet.
Kontrakten løper fra kontraktsinngåelse og opphører uten oppsigelse 2 år etter oppstart.
Oppdragsgiver har opsjon (ensidig rett) til å forlenge kontrakten med 1 + 1 år utover avtaleopphør nevnt over på samme vilkår og priser som denne kontrakt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maskinentreprenør, Transport

Avfall, Behandling, Isolasjon, Kontraktsinngåelse, Oppfylling, Pris, Priser, Transport, Trevirke

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Tirsdag 20. Mars 2012