Entreprenør, Gulv, Rørlegger, Snekker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

984 Siste år
260 Siste 3 mnd
88 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tre bad!

Registrert Dato: Torsdag 09. Juni 2011

Bad nr1: Ett lite bad (ca. 4 kvm.) i 1 etasje som må ha nytt gulvbelegg med helling, sluk med rør til avløp og vannrør til dusjhjørne (90x90 svingdører). ingen gulvvarme.

Bad nr2: Kjellerrom (ca. 12 kvm) som må lages helt fra bunnen av. Her er det kun støpt gulv med helling og sluk fra før, det må isoleres en ytre vegg, evt. flyttes på en varmvandsbereder og skifte/fjerning av noen rør. (Dette er for det meste rørlegger og gulvlegger -arbeid men det trengs en elektrikker til å legge gulvvarme og kontaktpunkter).

Bad 3: Montere egen varmtvannstank.

Våtromssertifikat og andre godkjenninger er selvfølgelig nødvendig. Det ønskes ikke ansvarsfordeling av utført arbeid men det ønskes gjerne tidsfrist(er) for ferdigstilling. 

Jeg har meget gode avtaler på kjøp av godkjente baderomsvegger og annet interiør (vasker, badekar/boblebad, toaletter, dusjvegger, bereder osv) men tar gjerne imot tilbuder/forslag på dette også. 

Etter deres behov, kan jeg stille tid og hjelp til disposisjon.

Jeg ønsker kun offentlig godkjente håndverkere som kan ta full ansvarsrett, har sentral godkjenning og kan være ansvarlig søker!

Nb: Dette anbudet har vært ute før men pga lav takhøyde i stue og soverom ble ikke planene godkjent, dette er allerede under utbedring da gulvet nå senkes til godkjent takhøyde! Derfor trenger jeg dyktige hånverkere som kan sette raskt igang!

Det er klargjort for befaring og utførelse av anbudet. 

Ring meg mellom kl. 15:00 og 19:00 for en hyggelig prat.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere