Maskinentreprenør, Transport i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3218 Siste år
1989 Siste 3 mnd
102 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Trondheim Renholdsverk AS - Transport, mottak og behandling av kompleksjern og skrapjern klipp

Registrert Dato: Torsdag 23. Juli 2020

Rammeavtalens varighet vil være 2 år med ensidig opsjon for oppdragsgiver til å forlenge rammeavtalen med 1 + 1 år. Oppdragsgiver ønsker tilbud på transport, mottak og behandling av «kompleks jern» og «skrapjern klipp». Skrapjern klipp er større enheter som for eksempel overflatecontainere, vippecontainer osv. som er utrangerte.
Det Komplekse jernet skal hentes på Heggstadmoen gjenvinningsstasjon, Heggstadmoen 65,
tilbyder skal holde transportcontainere.  Skrapjern klipp hentes hos Drift og vedlikehold på Heggstadmoen 12. Tilbyder skal hente fraksjonene på bakgrunn av bestilling fra oppdragsgiver. Se mer informasjon i kravspesifikasjon, vedlegg 2.
Det er noen sesongvariasjoner på mengdene av avfall på gjenvinningsstasjonen. I vår og sommer måneder leveres det ofte mer enn på vinterhalvåret.
Basert på tidligere statistikker, antas det et årlig volum på ca. 1 350 tonn for kompleksjern, og estimert volum for skrapjern klipp er på ca. 10 tonn per år.  Alle estimat er gitt etter Oppdragsgivers beste skjønn for avtaleperioden, og er ikke ment som noen øvre eller nedre grense for hva som kan tas ut over rammeavtalen. For mer informasjon om anskaffelsens innhold og omfang, se anskaffelsesdokumentene. 


Referansenummer:  2020/55765

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift