Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Turkjøring med buss

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Turkjøring med buss

Rammeavtale for kjøp av busstransport ved nmbu, campus Ås og campus Oslo
Oppdragsgiver
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet nmbu har et særlig ansvar for å utføre forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner. Vi leverer kunnskap for livet, og bærekraft er forankret i alt vi gjør. nmbu har 1700 ansatte og 5200 studenter og er organisert i sju fakulteter. nmbu har i dag campus på Ås og i Oslo, og samlokaliseres på Ås fra høsten 2020. nmbu har også et forskingssenter i Sandnes.
i tråd med NMBUs etiske retningslinjer stiller universitetet krav til at FNs menneskerettigheter og ILOs kjernekonvensjoner er oppfylt i hele verdikjeden som berøres av en anskaffelse. nmbu legger vekt på å ha et bærekraftsperspektiv - også i innkjøpsprosesser, og er medlem av Etisk Handel Norge.
nærmere opplysninger om oss finner du på NMBUs hjemmesider
Anskaffelsens formål og omfang
nmbu skal inngå rammeavtale for turkjøring med buss i henhold til vedlagte kravspesifikasjon. Vi vil inngå rammeavtale med 1 leverandør.
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av kravspesifikasjon (Vedlegg a)
Oppdragsgiver har behov for transport med minibuss og turbuss. Det vil hovedsakelig bestilles turer til og fra destinasjoner i Viken og Oslo, men det kan også bli aktuelt med turer utenfor dette området og utenfor Norge. Det er behov for transport i forbindelse med ulike aktiviteter, eksempelvis undervisning, ekskursjoner, aktivitetsdager, studiereiser og lignende. Aktivitetene avsluttes normalt hver dag, men det kan også foregå over lengre tidsrom.
Oppdragenes størrelse vil kunne variere fra turer med én minibuss til oppdrag som krever flere store turbusser, eventuelt 2 etasjes buss.
Historiske tall indikerer en mulig omsetning på ca 1 million eksl mva pr år, totalt ca 4 millioner eksl mva på en fireårs periode. Tallene er kun estimater, og er på ingen måte forpliktende for nmbu. Anskaffelsen vil ha en øvre ramme på 5 millioner eksl mva over en 4 års periode.
Vi anser Anskaffelsesforskriften § 28-1 som anvendelig.
Deltilbud
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget.
Anskaffelsens art og omfang gjør at vi vurderer at det ikke er hensiktsmessig å dele opp kontrakten.
Anbud id:
699497
  • Sted:
  • Registrert:
    Søndag 14. Februar 2021

Lignende oppdrag i

6 anbud