Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider, Vann & avløp i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4452 Siste år
1206 Siste 3 mnd
484 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tverrforbindelsen Jessheim

Registrert Dato: Onsdag 13. Mars 2013

Oppdraget består av to delprosjekter. Delprosjekt 1 omfatter ny tverrveg. Ny tverrveg bygges fra fv 174 til fv 459 Ringvegen. Lengde ca. 640 m, bredde ca. 15 m. Delprosjekt 2 omfatter ombygging av Ringvegen mellom nytt kryss med tverrvegen og Trondheimsvegen (fv. 454).
Tverrvegen skal legges under jernbanen (Hovedbanen), noe som medfører omlegging av jernbanen (to spor) for å kunne klargjøre byggegrop for plasstøpt kulvert. Det skal bygges et nytt interimspor og eksistrende spor, herunder KL- og signalanlegg, skal demonteres og reetableres. Dette medfører betydelige krav til jernbaneteknisk kompetanse og erfaring hos den utførende. Togtrafikken skal opprettholdes gjennom anleggsperioden, med unntak av enkelte togbrudd i helger. Anslått betongvolum av kulverten er 5000 m3. Omlegging av kabler og ledninger, herunder rørboring under jernbanen, inngår.
Ringvegen skal bygges om og utvides for å gi plass til sykkelfelt, rabatt og fortau. Det skal bygges rundkjøringer i Ringvegen og utføres noe arbeider inn i tilstøtende kommunale veger. Andre arbeider: Omlegging av VA-ledninger for kommunen, graving av grøfter for fjernvarmeledninger og omlegging av kabler. Det kreves erfaring fra vegbygging i tett bebyggelse og erfaring fra arbeid i og ved trafikkert veg hos den utførende.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere