Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1070 Siste år
704 Siste 3 mnd
69 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

U2920 EFU-10278 Åstveit skole, Arkitekt mulighetsstudie

Registrert Dato: Mandag 16. Desember 2019

Åstveit skole er en ungdomsskole i Åsane bydel med adresse Tertnesveien 33, gnr 209, bnr 184. Skolen har kapasitet på 400 elever. Skolen har i tillegg en forsterket avdeling for elever med spesielle opplæringsbehov, denne er på ca. 20 elever, samt en innføringsklasse på ca. 10 elever. Åstveit skole er delt i tre soner - aktivitet, undervisning og administrasjon. Det er arealmangel ved skolen.
Med bakgrunn i etterslep på vedlikehold og oppgradering av administrasjonsbygget og arealmangelen ved skolen har Etat for utbygging (EFU) fått bestilling fra Byrådsavdeling barnehage, skole og idrett (BBSI) å utrede mulighetene for å utvide arealene for skolen i samsvar med behov, samt å rehabilitere og bygge om administrasjonsbygget. Det bør også ses på muligheten for en permanent trafikksikker løsning i fm ombygging og tilbygg.
Arkitekten for dette oppdraget skal utarbeide mulighetsstudie hvor rehabilitering og ombygging av administrasjonsbygget ses i sammenheng med arealbehovet for øvrig. Mulighetsstudien skal også inneholde kostnadskalkyle. Arbeidet skal gjøres i samarbeid med prosjektgruppen. Det kan bli aktuelt å utrede flere alternative løsninger, med kostnadskalkyler for de ulike alternativene.


Referansenummer:  2019/05626