Taktekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

138 Siste år
40 Siste 3 mnd
14 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedring av tak med lekasje

Registrert Dato: Tirsdag 20. November 2012

Beskrivelse av bygningsmessige utbedringsbehov.
Vi ønsker herved å innhente prisoverslag på renovering av vår bygning i Ringeriksveien, 1339 Vøyenenga, i hht. Følgende beskrivelse:
Takvinduer (lys kupler) over kontor på nordlige halvdel av bygningen.
1. Under høsten, samler det seg løv over / ved kuppelen, noe som resulterer i oppdemming av vann som så trenger inn under de profilerte takplatene. Vannet renner langs innvendige takbjelker og drypper ned innvendig. Vi ønsker derfor å ta bort kuplene og dekke til hullene med nye takplater. Det er registrert manglende skruer som skal feste de profilerte takplatene til underliggende bjelker / lekter. Alternative forslag til løsning mottas gjerne.
Inngangsparti mot syd:
2. Det har oppstått en lekkasje i / over inngangsdørens høyre side når man går inn. Trolig kommer lekkasjen fra utett utvendig list mellom dør og prefabrikkerte stålpaneler. Vannet kan komme inn fra andre punkt, noe som må undersøkes ved å fjerne innvendige dør foringer som er skadet av vann.

3. Det er videre ønskelig å anbringe et enkelt overbygg ved inngangsdør. Dette for å hindre fremtidige lekkasjer samt sikre inngangspartien mot is / snø på vinteren. Det har vært diskutert et hengende glass tak opphengt med rustfrie stag. Forslag på alternative løsninger mottas.
Hjørnekontor mot nord / vest.
4. Utskifting av eksisterende aluminiums dør og vindu mot vest. Ny dør skal dekke dagens vindu og dørfelt helt ned til gulv. Ny dør må fungere som nødutgang. Det er ønskelig med en skyvedør løsning om mulig. Veggareal under vind må fjernes. Nye lister må monters innvendig og utvendig.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere