Entreprenør, Murer, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3913 Siste år
2953 Siste 3 mnd
206 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedring/renovering av yttervegg

Registrert Dato: Torsdag 31. Mars 2011

Nåværende situasjon:
Eksisterende skallmurvegg mot vest er ca. 6 meter lang over to etasjer, hvor både indre og ytre vange er bygd av betongmurstein (nopsastein). Det er avdekt fuktig isolasjon i veggen, noe som medfører at den ytre vangen må rives. I tillegg mangler det sannsynligvis trådbindere mellom indre og ytre vange.

Arbeidet som bes utført:
- Riving av ytre vange og fjerning av eksisterende varmeisolasjon.
- Slemming av indre vange, montering av ny varmeisolasjon (murplater) som festes til indre vange. Etablering av nødvendig lufte- og dreneringsspalte, samt montering av beslag for å sikre at vann ledes ut fra dreneringsspalten.
- Det ønskes å øke isolasjonsmengden fra 100 mm til 150 mm. Dette medfører behov for å etablere nytt opplegg for den nye ytre veggflaten (f.eks. anleggsvinkel).
- Nytt beslag mot takkonstruksjon.

Tilbud:
Tilbyder bes om å gi løsningsforslag med enten ny ytre vange i mur (frostsikker teglstein) og/eller at ny yttervegg bygges opp med kledning i tre. Utførelsen skal beskrives og tilfredsstille NBI’s byggdetaljer. Valg av endelig løsning vil blant annet avhenge av hva som er mest gunstig prismessig.

Tilbudet må beskrive løsningsforslag, pris og hvor lang tid som trengs for å gjennomføre jobben. Avfallshåndtering skal inkluderes. Ta kontakt for befaring.

Tilbudet må også omfatte nødvendig ansvarsrett og godkjenning hos bygningsmyndighetene, dersom det er påkrevet.

Kontraktsbestemmelser:
Avtale skal inngås på Norsk standards byggblankett 3501. Tjenesteyteren skal ha ansvarsforsikring og holde arbeidet forsikret frem til det er godkjent og overlevert.