Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Utbedring sprekker WLAB-2 og Type7

Norske tog skal gjennomføre en utbedring av vogner etter at det er funnet sprekkdannelser i vogner av type wlab-2 og Type7 og planlegger gjennomføring av konkurranse for dette arbeidet.
Den kommende konkurransen vil omfatte utbedring av vogner wlab-2 og kanskje mulig med opsjon for utbedring også av Type7.
Arbeidet omfatter utbedring av 19 wlab-2 vogner og ca 60 Type7.
Konkurransen er planlagt kunngjort i midten av november som en konkurranse med forhandling over eØs-terskelverdi. Frist for å levere forespørsel om deltagelse i konkurransen er planlagt i midten av desember, og frist for å levere tilbud i januar 2018. Dette er en estimert fremdriftsplan og kan bli endret. Norske tog planlegger å inngå kontrakt med en leverandør for arbeidet.
Spørsmål før konkurransen kan rettes til:
René Kristoffersen
#URL0#
Om Norske tog:
Norske tog er et statseid aksjeselskap og ble skilt ut fra nsb Konsernet fra april 2017 som en konsekvens av jernbanereformen. Selskapet har overtatt eierskapet til alle persontogkjøretøy eid av nsb, med noen få unntak.
Organisasjonens rolle i markedet er å leie ut jernbanekjøretøy på like vilkår til operatører som vinner anbud på operasjon av persontogtrafikk i Norge. Selskapet skal bistå jernbanedirektoratet med å utrede materiellstrategi med hensyn til samfunnsøkonomiske betraktninger samt stå ansvarlig for innkjøpsprosessen av nye jernbanekjøretøy. Jernbanen i Europa er ikke standardisert og selskapet skal sørge for at kjøretøy som anskaffes eller leies inn ivaretar særnorske operative forhold, infrastruktur og regelverk.
Organisasjonen har ekspertise på jernbanekjøretøy og skal bistå operatører i tekniske spørsmål og forvalter et lager av kritiske deler som kan leies ut til operatører etter behov.
For mer informasjon om Norske se: #URL1#
Anbud id:
489552
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Mandag 2. Oktober 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud