Elektriker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

536 Siste år
172 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utbedringer av el-anlegg i blokkleilighet

Registrert Dato: Tirsdag 01. Mars 2011

Ønsker å få utført følgende utbedringer i blokkleilighet i betong fra 1937.

* Bytte av hovedsikring i skap i yttergang. Pr i dag står det 25A skrusikringer her. Ønsker å bytte disse til automatsikringer, eventuelt øke til 30 eller 35A. Dersom økt styrke krever tykkere kabel mellom hovedsikring og skap i leiligheten, så ønsker jeg også tilbud på opplegg av ny kabel (Vil anta at det her er snakk om maks 10 meter med kabel mellom sikringskap i leilighet og sikringsskap i gang)

* Flytte stikkontakt på bad (slik at denne står rett plassert i forhold til vaskemaskin)

* Montering av avtrekksvifte på bad (pris inkl vifte om mulig). Har pr i dag kun naturlig avtrekk gjennom ventil på vegg på badet.

* Montere lysdimmer på bryter til takbelysning i stue.

* Ønsker også å få utført El-kontroll etter skjema/rutine utarbeidet av Nelfo i samarbeid med Sparebank 1 Skadeforsikring.

Litt om leiligheten:

Bor i blokkleilighet på Voldsminde i Trondheim. Blokken er oppført i mur og betong og er fra slutten av 1930-tallet. Leiligheten er 46 kvm og ligger i 3 etg i blokken. El-anlegget er en blanding av skjult og åpent anlegg. Skjult anlegg er trolig av eldre dato. Leiligheten har egen måler og hovedsikring plassert i sikringsskap i gang utenfor leilighet. Leilighetene i hver etasje deler dette sikringsskapet. Herfra går det en kabel fra måler/hovedsikring inn til sikringsskap i leilighet. Denne kablen er skjult og er derfor trolig en eldre kabel.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere