Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Utbygging av sykkelvei Enebakkveien

Hovedårsaken til prosjektet er sammenkobling av sykkelveinettet i Skullerudveien og planlagt sykkelanlegg fra Abildsøkrysset til Ryen. Det vil gi et helhetlig sykkelveinett inn mot Oslo sentrum. Dette skal sikre syklister og gående på en bedre måte i trafikkerte områder.
Det skal anlegges tosidig sykkelfelt mellom Abildsøkrysset (50 meter fra krysset) og frem til Skullerudveien. Sykkelprosjektet vil inkludere noen andre nødvendige tiltak som luft til bakke av kabler og ledninger, masseutskifting, oppgradering av bussholdeplasser og opprusting av snarveier. Strekningen er ca. 0, 5 km lang.
Prosjektet gjennomføres i korte strekk av gangen. Årsaken er krav til god og sikker trafikkstyring. Det benyttes manuell- og lysregulering. Det går flere busslinjer på strekningen. Det skal utarbeides plan for oppdeling av strekket før igangsetting.
Prosjektet gjennomføres med tosidig sykkelfelt hele strekningen og med rød asfalt i sykkelfeltet. Det er høye krav til vannrensing og sikring av tilrenning fra vei til natur. Forurensede masser skal behandles slik som tiltaksplanen beskriver det.
Det skal etableres regnbed på enkelte deler av strekningen. Overvannet skal infiltreres i størst mulig grad.
Anbud id:
682043
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 16. November 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud