Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

UTBYGGING LILLEHAMMER KUNSTMUSEUM OG LILLEHAMMER KINO

Lillehammer Kunstmuseum har mottatt en testamentarisk gave til en permanent utstillingssal for Jakob Weidemanns bilder som forutsettes realiserte innen mai 2015. i tillegg trenger museet et auditorium og ekstra kontorer. Lillehammer Kino skal oppgradere tekniske anlegg og har behov for flere kinosaler, administrasjonslokaler og tydeliggjøring av kinofunksjonen i eksteriøret. Kunstmuseet huses i Snøhettas velkjente nybygg og i Viksjø? s kombinerte kino- og museumsbygg fra 1960-årene, som fikk en utvidelse av inngangspartiet v/mnal Klausen i 1980-årene.
De enkelte utbyggingene inngår i helheten med ulike og klart tidstypiske, arkitektoniske uttrykk, og bård Breiviks? Kunsthage? Med kraftige steinskulpturer og vannspill formidler overgangene materialmessig og er viktig som uterom med visuell kontakt inne fra Snøhetta-bygget.
Formålet er å vise mulige funksjonelle løsninger med arkitektonisk særpreg som hensyntar hovedelementene i dagens anlegg og kan oppdatere signalisering av kinofunksjonen og utvidelsen av kunstmuseet i bybildet.
Anbud id:
234290
  • Sted:
    Lillehammer
  • Registrert:
    Torsdag 31. Januar 2013