Arkitekt, Prosjektleder i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

362 Siste år
105 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

UTBYGGING LILLEHAMMER KUNSTMUSEUM OG LILLEHAMMER KINO

Registrert Dato: Torsdag 31. Januar 2013

Lillehammer Kunstmuseum har mottatt en testamentarisk gave til en permanent utstillingssal for Jakob Weidemanns bilder som forutsettes realiserte innen mai 2015. I tillegg trenger museet et auditorium og ekstra kontorer. Lillehammer Kino skal oppgradere tekniske anlegg og har behov for flere kinosaler, administrasjonslokaler og tydeliggjøring av kinofunksjonen i eksteriøret.Kunstmuseet huses i Snøhettas velkjente nybygg og i Viksjø?s kombinerte kino- og museumsbygg fra 1960-årene, som fikk en utvidelse av inngangspartiet v/MNAL Klausen i 1980-årene.
De enkelte utbyggingene inngår i helheten med ulike og klart tidstypiske, arkitektoniske uttrykk, og Bård Breiviks ?kunsthage? med kraftige steinskulpturer og vannspill formidler overgangene materialmessig og er viktig som uterom med visuell kontakt inne fra Snøhetta-bygget.
Formålet er å vise mulige funksjonelle løsninger med arkitektonisk særpreg som hensyntar hovedelementene i dagens anlegg og kan oppdatere signalisering av kinofunksjonen og utvidelsen av kunstmuseet i bybildet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anlegg, Kontorer, Nybygg, Uterom

Lillehammer, Oppland

Avsluttet: Tirsdag 12. Februar 2013