Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Event og opplevelse i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Utendørs fornøyelsespark til kongesommer 2020

Oppdragsgiver har behov for et aktivitetstilbud på en utendørs fornøyelsespark i forbindelse med neste års kongesommer. Tilbudet skal inneholde tilgang til fornøyelsesparken inkl. Lunsj.
Kongesommer er en ferieklubb som tilbyr barn og unge dagaktiviteter hver sommer. Formålet er å tilby deltakerne aktivitetstilbud som er lett tilgjengelige i deres egen by og nærområde. Aktivitetstilbudene må kunne ta imot 70 deltakere samtidig, og må kunne tilpasses aldersgruppen 8 - 13 år. i tillegg må aktivitetene være i nærheten av basene for kongesommer, og kunne tilbys tirsdager og torsdager mellom kl. 10. 00 og kl. 14. 00 i ukene 26, 27, 32 og 33.
Oppdragsgiver har sondert markedet for leverandører som kan tilby en utendørs fornøyelsespark med tilrettelegging for kongesommers deltakere, og kan ikke se at det finnes andre aktuelle leverandører enn Kongeparken som kan tilby ønsket aktivitet i henhold til Kongesommers behov med tanke på omfang og avstand.
Oppdragsgiver har derfor til intensjon å inngå avtale med Kongeparken, uten at det blir gjennomført konkurranse i markedet.
Anbud id:
619902
  • Sted:
    Sandnes 
  • Registrert:
    Tirsdag 26. November 2019
Er du interessert i dette oppdraget?