Betong, Betongsaging, Entreprenør, Maskinentreprenør, Sprenging i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1728 Siste år
609 Siste 3 mnd
148 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utgraving av kjeller.

Registrert Dato: Fredag 13. Mai 2011

Vi ønsker å få utført følgende arbeider på vår enebolig:

Utgraving/-pigging av kjeller.

Boligen er på en etasje pluss kjeller. Innenfor grunnmur er det ca 90 m2. Kjeller består delvis av kjellerstue med takhøyde ca 2,20 m, og delvis krypkjeller med takhøyde ca 1,2 m. Kjelleren består av støpt ringmur på store deler fast fjell.

Det vi ønsker pris på, er en utvidelse av kjelleren nedover i grunnen for innredning av boareal i helle kjelleren. Evt også nødvendig forlengelse av grunnmur nedover og betongsaging av nødvendige åpninger i grunnmur.

Etter endt arbeid skal det være tilstrekkelig takhøyde til at man deretter, på kjellergulvet, kan anlegge gulvisolasjon, gulvmembran, varmekabler og påstøp, samt lydmatter i himlingen mot 1 etg. Netto takhøyde i kjeller etter disse arbeidene skal være "normal" takhøyde, ca 2,4 meter.

Vi ønsker en fastpris på "utgravingen". Prisen skal være en totalpris inklusive fjerning/bortkjøring av masser. Vi er prisbevisst, og ønsker tilbud fra deg som utfører godt arbeid (referanser på tilsvarende arbeid utbes) og samtidig konkurrerer på best mulig pris.

Du kan om ønskelig også inngi separat pris på etablering av nytt kjellergulv (isolasjon, membran, støp, v.kabler), men det er ikke nødvendig at du ønsker å ta dette arbeidet i tillegg til "utgravingen".

Anleggsadresse: Bydel Sofiemyr, Kolbotn.

Anbud: Snarlig, og senest innen 31.mai.2011.

Oppstart arbeider: 18.juli 2011.

Ring for spørsmål, evt om det ønskes befaring med eier.

Da hører vi fra deg!