Entreprenør, Riving i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

815 Siste år
220 Siste 3 mnd
56 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utgraving kjeller ca 90 m2 - enebolig, oslo

Registrert Dato: Fredag 10. Desember 2010

Vi ønsker å få utført følgende arbeider på vår enebolig:

Utgraving/-pigging av kjeller.

Boligen er på en etasje pluss kjeller. Innenfor grunnmur er det ca 90 m2. Kjeller består delvis av grovkjeller med takhøyde ca 2,18 m, og delvis krypkjeller med takhøyde ca 1,2 m.

Det vi ønsker pris på, er en utvidelse av kjelleren nedover i grunnen for innredning av boareal i helle kjelleren. Evt også nødvendig forlengelse av grunnmur nedover og betongsaging av nødvendige åpninger i grunnmur.

Etter endt arbeid skal det være tilstrekkelig takhøyde til at man på kjellergulvet deretter kan anlegge gulvisolasjon, gulvmembran, varmekabler og påstøp, samt lydmatter i himlingen mot 1 etg. Netto takhøyde i kjeller etter disse arbeidene skal være "normal" takhøyde, ca 2,4 meter.

Vi ønsker en fastpris på "utgravingen". Prisen skal være en totalpris inklusive fjerning/bortkjøring av masser. Vi er prisbevisst, og ønsker tilbud fra deg som utfører godt arbeid (referanser på tilsvarende arbeid utbes) og samtidig konkurrerer på best mulig pris.

Du kan om ønskelig også inngi separat pris på etablering av nytt kjellergulv (isolasjon, membran, støp, v.kabler), men det er ikke nødvendig at du ønsker å ta dette arbeidet i tillegg til "utgravingen".

Anleggsadresse: Bydel Nordstrand, Oslo.

Anbud: Snarlig, og senest innen 22.12.2010.

Oppstart arbeider: Desember 2010.

Ring for spørsmål, evt om det ønskes befaring med eier.

Da hører vi fra deg!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere