Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Bedriftsrådgivning i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Utredning ringvirkninger knyttet til kraft

Det pågår en rekke aktiviteter og prosjekter i fylket i dag knyttet til forretningsområder som elektrifisering, hydrogen og batterier. Nfk får mange henvendelser om politisk støtte, deltakelse og finansiering av prosjekter knyttet til elektrifisering og industriutvikling. i tillegg har fylkeskommunen selv ansvar for store prosjekter hvor fornybar energi og reduksjon av klimautslipp er sentralt, spesielt innenfor samferdsel og skolesektoren.
For å være rustet til å planlegge og legge til rette for en ønsket utvikling både når det gjelder elektrifisering og ny industri ønsker Nfk ny kunnskap. Formålet er at utredningen skal være et kunnskapsgrunnlag i arbeidet med å ta fornybar energi i bruk til verdiskaping og nye arbeidsplasser i Nordland, og til å redusere klimautslipp.
Oppdraget gjennomføres i henhold til ssa-o.
Utredningen skal resultere i en rapport som skal gi grunnlag for utvikling av politikk og prioritering av tiltak på området, både knyttet til egen virksomhet og i rollen som nærings- og samfunnsutvikler.
Ferdigstilt rapport skal leveres til fylkeskommunen innen 1. Mars 2021
Anbud id:
685500
  • Sted:
    Bodø, Narvik Bindal, Sømna, Brønnøy, Vega, Vevelstad, Herøy (Nordland), Alstahaug, Leirfjord, Vefsn, Grane, Hattfjelldal, Dønna, Nesna, Hemnes, Rana, Lurøy, Træna, Rødøy, Meløy, Gildeskål, Beiarn, Saltdal, Fauske, Sørfold, Steigen, Lødingen, Evenes, Røst, Værøy, Flakstad, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Bø, Øksnes, Sortland, Andøy, Moskenes, Hamarøy, Tjeldsund  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 2. Desember 2020