Elektriker, Entreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2070 Siste år
482 Siste 3 mnd
149 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utskifting av heis

Registrert Dato: Onsdag 14. September 2011

Anbudskonkurranse heisprosjekt i Borettslag.

Sammendrag
Eksisterende heis er en Reber-Schindler heis fra 1976 som er overmoden for utskiftning. Det er 5 etasjer pluss kjeller(garasje). Heisen er noe eksponert mot vær og vind da de 5 etasjene åpner ut mot svalgang, men under tak. Vi ønsker derfor en heis som er robust og beregnet for å tåle norske vintertemperaturer. Det er viktig at vi får en driftssikker heis. Flere beboere er bevegelseshemmede og rullestolbrukere og er derfor avhengige av heis, samt at heisen er over gjennomsnittet brukt pga hjemmetjeneste.

Krav til heis
Som det fremgår av ingress må heisen være robust, tåle hyppig bruk også i lave temperaturer. Den må også tåle fukt. Heisen må ha kraftig nok bæreevne til å ta elektriske rullestoler. Vi ønsker grundig dokumentasjon på kvalitative egenskaper ved tilbudt heis. Ny heis skal monteres i eksisterende heissjakt. Om heisstol, følgekabler (av nyere dato) eller andre deler vurderes som mulige å bevare og på den måten kunne tilby en lavere pris er dette noe vi er interesserte i. Det er dog et krav at gjenbruk av eventuelle deler ikke vil innvirke på driftskvalitet eller garantier.

Heisalarm
Vi har i dag heisalarm koblet mot et Telenornummer, dette kan vi fortsette å bruke, men det kan også byttes.

Serviceavtale/Garanti
Vi ønsker tilbud på serviceavtale, med fast pris, inkludert utrykning døgnet rundt. Det må gå klart frem hva slags garanti som følger heisen og hvilke servicer som må inngå for at garanti skal gjelde. Vi ønsker også timepriser oppgitt og kostnader for utrykning for arbeider som eventuelt ikke dekkes av serviceavtale/garanti.

Mulighet for takterrasseprosjekt
Borettslaget vurderer muligheten for å "skjøte" på heisen en(halvannen) etasje til og å ha en utgang på det flate taket. Her vil vi da eventuelt bygge en takterrasse. Borettslaget er noe usikre på hva dette vil beløpe seg til, men inviterer anbudsdeltakere til å komme med tilbud også på dette. Vi ønsker et separat tilbud for heis uten denne utvidelsen, og en "ekstrapakke" som inkluderer heispåbygg som gir universelt utformet adkomst til takplan og takterrasse ihht. gjeldende lover og forskrifter. Det er viktig at adkomst til takterrasse er rullestolvennlig. Vi ønsker å forholde oss til en part som har totalansvaret for hele prosjektet (heis og takterrasse). Takterrassen må være på minimum 50 kvadratmeter. Spesifikasjoner på materialer og oppbygning er noe opp til tilbyder, men vi ønsker noe som er enkelt å vedlikeholde. Det vil være mulig å besiktige øvre del, tak og eksisterende heisrom under befaring.

Befaring
Det vil naturligvis bli mulighet for befaring på eiendommen. Ta kontakt med Sonja Brinsky på telefon 92639456 for befaring på dagtid og Johan Randby på 40214199 for befaring etter kl 17.

Prisestimat
Av lånehensyn og sikkerhet kan vi bare akseptere fastpristilbud. Det er særs viktig at alle priser i forbindelse med både prosjekt og serviceavtale klart fremgår i tilbudet.

Prosjektplan
Borettslaget er svært sårbart for driftsstans i heis, da flere beboere er avhengig av rullestol, og vi ønsker dermed en spesifisert prosjektplan hvor det klart fremgår hvor mange dager vi vil bli uten operativ heis. Dersom tilbyder ønsker å tilby takterrasse må denne spesifiseres for seg selv slik at vi kan se fremdriftsplan om vi velger bare heisprosjekt eller heis- og takterrasseprosjekt. Vi ønsker å ha ferdig heisen før vinteren kommer for fullt, men nøyaktig oppstartsdato er fleksibel. Det som betyr mest er gjennomføringstid og at antall dager uten heis minimeres, samt de andre kriteriene. Vi ønsker også at tilbudet spesifiserer dagbøter eller avslag i pris dersom ikke prosjektplan overholdes.

Utvelgelseskriterier
Pris/kvalitet på heis og prosjekt (65%)
Prosjektgjennomførelse/fremdriftsplan (20%)
Servicekontrakt/Garanti (10%)
Referanser (5%)


Kontaktperson for spørsmål rundt anbudet kan rettes til vår e-post eller på tlf til Johan eller Mari.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere