Glassarbeider, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

686 Siste år
186 Siste 3 mnd
67 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utskiftning av 79 vinduer i trondheim

Registrert Dato: Torsdag 22. Juli 2010

Sameiet planlegger å skifte ut tilsammen 79 vinduer sommeren 2011. I den forbindelse ønsker vi å innby Dere til å komme med anbud på utførelse av jobb.
Det skal skiftes ut vindu på mot Levangergata, mot Innherredsveien og inn mot bakgård. Dette er en teglsteinsbygg. Vinduene er 1048x1888 mm og vil være mellom 25 og 45 kg/m2 avhengig av støyisolasjons-egenskaper. Det er 79 vindu fordelt over 3 etasjer. Alle vinduene vil enten være 2 delt (1 oppe og 1 nede) eller 3 delt (1 oppe og 2 nede) der det øvre glass er rundt 40 cm ved begge løsninger. Vi tar sikte på 2 lags vinduer med U verdi rundt 1.2. Eventuelt oppsetting av stillas kan bestilles og besørges av sameiet. Det er ønskelig at jobben gjøres uten bruk av stillas.
Vinduene mot gate og vei (54 stykker) skal være i lydisolert utførelse og det er krav til å sikre lydisolasjon i konstruksjon rundt vinduene.
Det vil bli lagt vekt på referanser fra tidligere utført lignende arbeide og totalpris. Befaring kan tas etter avtale med undertegnede.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Glassarbeider, Snekker

Befaring, Glass, Konstruksjon, Stillas, Vindu, Vinduer

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Lørdag 21. August 2010