Transport i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1426 Siste år
538 Siste 3 mnd
134 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utstyrstransporttjenester

Registrert Dato: Onsdag 18. Januar 2012

Festspillene i Bergen mottar penger over statsbudsjettet, og er derfor pliktig til å følge regelverk for offentlige innkjøp.
Oppdraget består av å transportere utstyr og/eller instrumenter mellom spillesteder, overnattingssteder, flyplass og andre aktuelle plasser i Bergen og omegn.
Det forventes at leverandøren har inngående kjennskap til spillesteder i Bergen, og da i særlig grad til det som er knyttet mot inn- og utlast. Noen av årets aktuelle spillesteder er:
- Håkonshallen
- Grieghallen
- Den Nationale Scene
- Logen
- Studio Bergen
- Domkirken
- Johanneskirken
Det forventes videre at leverandøren stiller med relevant utstyr samt tilstrekkelig dertil egnet bemanning. Med relevant utstyr menes temperaturregulert lastebil med lift og alarm. Lastebilen må være egnet til å transportere musikkutstyr samt scenisk og teknisk utstyr.
Leverandøren må inneha følgende kompetanse:
- Kjennskap til kunstfeltet, og kunnskap om utfordringer knyttet til denne typen transport.
- Erfaring med behandling av musikkinstrumenter, scenografi.
- Erfaring med flytting og transport av flygel. Erfaring med dette bes spesifiseres i tilbudet.
Det forventes at oppdragsgiver stiller med 1 lastebil med sjåfør og sidemann til alle transportoppdrag der dette kreves.
Tilbyder skal også koordinere transportoppdraget i forkant av festivalen i samarbeid med og etter instruksjoner fra sin dedikerte kontaktperson i FiB. Tilbyder må ha forståelse for at endringer i transportplanen oppstår daglig og på kort varsel under en festival, og tilbyder må vise fleksibilitet hva oppdraget angår samt ha mulighet til å gjøre endringer kontinuerlig i hele oppdragsperioden.
I tilbudet skal det berammes totalt 408 timer. Dette tilsvarer en bemanning for 2 personer 12 timer dagen i 17 dager. Datoene for oppdraget er fra og med 22.05.2012 08.06.2012. Det beregnes arbeid alle dager, med unntak av torsdag 07.06.2012 som er hviledag. I tillegg til dette kommer 25 timer planlegging og forberedelser i forkant av festivalen som også skal være inkludert i tilbudsprisen. Arbeidssted for dagene i forkant er Festspillene i Bergen sitt kontor hvis ikke annet særskilt avtales. Hvordan timene til planlegging blir fordelt på datoer reguleres nærmere i kontrakt som inngås med anbudsvinner.
Tilbudet må også inneholde priser for overtid over de 408 + 25 timer som er innberegnet i tilbudsprisen, samt spesifisering av hva som er inkludert i overtidsprisen.
Tilbudet må videre inneholde prisoversikt for bruk av ekstrapersonell til enkeltoppdrag, som for eksempel flygelløft og flygeltransport, ekstraturer når lastebil er opptatt og lignende.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Alarm, Behandling, Festival, Flytting, Kontor, Lastebil, Lift, Planlegging, Priser, Scene, Sjåfør, Transport, Transportoppdrag, Utstyr

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Mandag 13. Februar 2012