Murer, Snekker i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

386 Siste år
152 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvendig oppussing/restaurering

Registrert Dato: Fredag 03. Juni 2011

Vi vurderer å restaurere hovedbygningen på gården vår. Bygget er fra 1887 og fikk satt inn andre vinduer på 1950 tallet. Huset er på tre etasjer og har en grunnflate på 120 kvm.

Det vi ønsker tilbud på er:
Renovering av muren. Den er av stein og noen plasser ser det ut som om steinene holder på å falle ut. Det er mulig at det må graves rundt muren for å ordne dette. Vinduene i muren skal støpes igjen og det skal settes inn ventiler der vinduene er nå. Skifting av utvendig kjellerdør.

Bordkledning på huset ønsker vi å skifte. All gammel bordkledning skal fjernes sammen med gammel papp og lekter. Sannsynligvis må deler av sylla også skiftes.Vi ønsker at huset blir vindtett. Det er uklart om det har vært gjennomført etterisolering av huset tidligere. Dette skal sjekkes etter at den gamle kledningen er fjernet, og nødvendig etterisolering skal gjennomføres ved at isoleringsmasse blir sprøytet inn i åpningene i veggene. Den nye bordkledningen skal ha de samme detaljene som den gamle har.

Alle gamle vindu skal tas ut og nye skal settes inn, byggherren skaffer vinduer. Totalt er det 34 vinduer. Disse vinduene ser likedan ut som de som ble satt inn i 1887. Vinduslistene skal ha samme detaljer som de gamle vinduene har.

To ytterdører i huset skal skiftes. En vanlig og en hoveddør med doble dører. Gi tilbud på dør som passer til huset.

Huset skal påføres visir og beises hvitt etter at kledningen er på plass.
Sannsynligvis er det behov for befaring før tilbud kan gis.
Byggherren ønsker at det gjennomføres byggemøter jevnlig under arbeidets gang.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Murer, Snekker

Befaring, Dører, Etterisolering, Hoveddør, Kjellerdør, Renovering, Restaurere, Støpes, Ventiler, Vindtett, Vindu, Vinduer, Ytterdører

Nordre Toten, Oppland

Avsluttet: Lørdag 02. Juli 2011