Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Snekker, Stålarbeider, Taktekker i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Utvendig renovering av Vågan Kirke

Vågan kirke, også kjent som Lofotkatedralen, er en korskirke i Kabelvåg i Nordland. Bygget er oppført i tømmer og utformet i nygotisk stil. Det er en langstrakt kirke med korte og brede korsarmer, og en lang vestarm. Den ble innviet 9. Oktober 1898 og er med 1100-1200 plasser en av landets største. Kirka er listeført og vernet i hht. Kirkerundskrivet t-3/2000.
Kirken gjennomgikk en omfattende renoveringsprosess i 2009. Da ble noe bordkledning utvendig skiftet, det ble satt inn nye vinduer på sørvest-siden, hele kirken ble malt både innvendig og utvendig.
i dag kan man se tydelig at utvendige overflater trenger fornying da har maling flakker av, spesielt på gammelt bordkle men også rundt vinduer. sørsiden er utsatt for mye vær og vind og som følge av dette er vinduer knuste og det har oppstått en vannlekkasje i tak på denne siden.
Kontrakten omfatter følgende arbeider, listen er ikke uttømmende:
- Fjerning av eksisterende maling og påføring av ny på kirkens eksteriør.
- Vinduer: fjerning av kitt og maling, deretter påføring av ny.
- Fjerning av betongbrystninger og støping av nye trapper.
- Etablering av rekkverk i smijern.
- Innsetting av nye vinduer der hvor ruter er knust.
- Tetting av tak over galleri.
Kirken skal være i drift i hele perioden. Det må påregnes tilpasninger og stopp i arbeid ved seremonier. Fra midten av juni til midten av august er dessuten kirken åpen for alle, noe som vil innebære en kontinuerlig strøm av mennesker til området. Ekstra tiltak til skilting, sikring og varsling må derfor påregnes.
Endelig arbeidsomfang vil bli avklart ved bestilling av arbeidene. Det kan bli aktuelt å trekke ut deler av arbeidsomfanget av budsjettmessige årsaker.
Anbud id:
635703
  • Sted:
    Vågan
  • Registrert:
    Tirsdag 31. Mars 2020

Lignende oppdrag i Nordland

1 anbud