Arkitekt, Entreprenør i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

617 Siste år
306 Siste 3 mnd
70 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvendig -total renovering hus. (Tegninger, byggetegninger, graving, snekring, søknader kommunen.)

Registrert Dato: Onsdag 21. August 2019

Kjeller: grave, drenere og mure ny ringmur. (hvertfall under deler av huset -ønsker vurderinger av dette). Radonsperre. Ny inngang i kjeller på vestsiden. Grave ut/utvide kjeller under terrasse og inngangsparti. Lage to hybler i kjeller med felles stue, kjøkken og bad (tilsvarende romdeling som vi har i 1. etg.) med unntak av bad som blir noe mindre, da vi selv vil bruke en liten del av kjelleren for vaskerom og varmtvannsbereder, samt lagring. (i det som blir kjeller under inngangsparti).
1 etg: Nytt inngangsparti som også blir påbygd i etg. over (i dag er den bare i 1 etg). Ny terrasse. Terrassedør på østsiden av huset med liten trapp ned til plenen. Trapp (rømningstrapp) opp til 2 etg. der 2 av barna har soverom. 2 etg.: Ny balkong utenfor de to soverommene til barna, med rømningstrapp. Ny balkong/terrasse over den i første 1etg. med dør ut fra soverommet mitt (til venstre, fasade sør). Påbygg: heve taket en 1/2 etg. slik at vi får lik takhøyde i hele huset, samt kan få en loftsstue i en slags 3 etg. (Er det noe som heter 2 1/2 etg.?) Her tenker vi ekstra soverom + gamingrom til våre 3 barn. Garasjeløsning? -Hvertfall for en bil.
Søknader til kommunen: fasadeendringer sikkert, samt søknad om større T.U på tomten. Tomt ca. 500kvm. BOA 174 kvm. (Bolig. Gnr 1 - Bnr 1457)
Kom gjerne på befaring, for jeg vet ikke om jeg skriver forståelig : )
Ønsker anbud på jobben.