Elektriker, Murer, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3043 Siste år
1033 Siste 3 mnd
276 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvidelse av bolig - total renovering med riving og endring av fasade

Registrert Dato: Tirsdag 07. Mai 2013

Eier i dag en bolig på 74 kvadrat som jeg ønsker å bygge ut. Ønsker med denne henvendelsen å innhente pris på hva det vil koste meg å bygge ut. Jeg ønsker pris fra en entreprenør men dette er ikke noe krav. Når det gjelder prisen så ønsker jeg en ferdig pris som tar for seg alt fra levering av søppel til oppsett av stillas.

Har forsøkt å dele jobben inn i tre deler der jeg prøver å beskrive hva som skal gjøres av hvilke håndverkere.

Sender med et vedlegg som skisserer før og etter bilder som er tegnet av arkitekt.

Når det gjelder første etg. så skal ikke den endres. Den er endret tidligere. Dvs at kjøkken, vindu ved inngangsfasade og inndeling av rom er ferdig utført. Det er kun ´utestua´ som skal bygges ny og denne trenger å få støpt plate.

Snekker jobben:
2 etg. må først rives, for så å bygges opp på nytt etter de nye tegningene, samt bygge en ny 3 etg. I tillegg må ”utestua” bygges med vegger og tak. Ønsker parkett på alle gulv og veggplater på vegg og gips i tak på alle rom innvendig.

Når det gjelder Elektriker jobben:
Legge opp strøm til 2 og 3 etg. Det er i dag lagt opp noe strøm til 2. etg, men regner med at dette blir fjernet under rivearbeidet. Ønsker skjult anlegg og normalt antall stikkontakter, lys i tak og lysbrytere. Har i dag et sikringsskap med automatsikringer der noen ikke er i bruk.

Til murer jobben:
Trenger å støpe plata til utestua, samt heving av pipe. I tillegg ønsker jeg flytte peisen jeg har i første etg. opp i 2 etg. og trenger derfor å få nytt peishull i pipa og mure igjen det hullet som i dag er i 1 etg.

Når det gjelder oppstart på selve jobben så hadde jeg sett for meg at det nye taket er tett før snøen kommer på nytt. Ønsker å presisere at kommunen behandler søknaden min om utvidelse av boligen i disse tider, og at jeg derfor må vente med oppstart på jobben til denne kommer.

Ta kontakt på mail om noe er uklart. Eller du / dere vil gi et pristilbud.