Entreprenør, Snekker i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

546 Siste år
165 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvidelse og ombygging av tomannsbolig

Registrert Dato: Tirsdag 04. September 2012

Vi har fått en arkitekt til å tegne en utvidelse av vårt hus. Tegningene er sendt til byggetilsynet og vi har mottatt byggetillatelse.
Vi søker en byggmester / entreprenør som kan detaljere ombyggingen, administrere og gjennomføre riiving, mur og tømmermannsarbeider.
De fysiske arbeidene består i graving, fundamentering, muring av grunnmur ca. 2m høyde, 10m lengde med avrundede hjørner. Ny løsning for husets SV hjørne må detaljeres og dragere bergnes. På dette skal det bygges ut for utvidelse av stue i første etasje ca. 15 m kvm. Over dette skal lages altan med tilgang fra stue i 2 etasje. Videre skal det lages to verandaer i hhv 1. Og 2. Etasje mot felles trapp ned til hage i husets nordre hjørne.
Fra 1. Etasje skal det lages ny utgang fra stue, med ny veranda i husets SØ hjørne, med trapp ned til hage.
Det skal installeres 22 smale vinduer i utvidelsen i 1. Etasje. Vinduene har ca. glassflate på 0, 4 x 2, 0 m, dette detaljeres med byggherre. Alt skal isoleres innvendig.
Innvending skal tak og vegger i stue 1. Eatsje plates med gips, listverk og eventuelt malerarbeider. Elektrikerarbeider er av beskjedent omfang, kun fjerne eksisterende kontakter og lys i tak, og tilbakeføre etter andre arbeider er gjort. Skjult anlegg.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere