Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Steinlegger, Vann & avløp i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3632 Siste år
2587 Siste 3 mnd
151 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utviding Valderøy Gravplass

Registrert Dato: Fredag 21. Desember 2018

På vegne av Giske Kyrkjelege Fellesråd søkes det om utvidelse av eksisterende gravplass i tilknytning til Valderøy kirke. Gravplassen har i dag for liten kapasitet, og utvidelsen vil omfatte opparbeiding av eksisterende areal innenfor dagens tomt, samt utvidelse på ca. 1800 m2 mot syd på tomt 183/416. Dette i henhold til kommuneplanen sin arealdel 2018-2030 som nylig er godkjent.
På vedlagte gravplassplan er de nye gravfeltene, urnelunder og navnet minnelunder angitt. Utvidelsen vil bli opparbeidet med nye gangveier, vegetasjon, lyssetting, vannposter, gjerder og anna utstyr. Dette vil bli utformet på en slik måte at det henger godt sammen med eksisterende gravplass, slik at gravplassen etter utvidelsen vil bli opplevd som helhetlig. Prosjektet omfatter også mindre tiltak innenfor eksisterende gravplass, bl.a. forbedring av tilkomst til gravfelt G og H for å tilfredsstille krav om universell utforming, i tillegg til etablering av urnelund felt P-Q.
I forbindelse med etablering av de nye gravfeltene er det nødvendig med jordforbedrings- og dreneringstiltak. Antatt gravedybde vil være ca. 1,6 m og 2,3 m for hhv. enkle og doble kistegraver, for urnelunder antas gravedybde på ca. 1-1,2 m. Det vil være behov for masseutskifting for deler av massene.


Referansenummer:  5185376